Monday, October 8

8.10.2012


...tsauks! Tahtsin lihtsalt mõned pildid tänasest päevast lisada, käisime susse söömas ja kuna mul oli kõht tühi, siis läksin hoogu - lõpuks lasin midagi koju kaasa ka pakkida, sest nagu ettekandja ütles, paisub riis kõhus ruttu. :) :D

Kuigi olen võtnud kodust söögitegemiseks erinevaid vürtse kaasa (nüüd on kasvuhoone hooaeg lõppenud... spakoinõi notši tomatid, kurgid ja vürtsid), ostsin enda kollasesse kööki kaks fuksiaroosat potti ja istutasin täna sinna basiilikut ja mingisugust... kapsast? Samas olid samasugused kollased potikesed ka hästi armsad :), aga tahtsin mingisugust efektsemat värvi endale kööki (haha, diskussioon lillepottide üle, väga armas minust)... ja kui nüüd aus olla, siis ega ma neid otseselt ei istutanud, näen esimest korda selliseid paberist ringikesi, kus on seemned sees ja mida tuleb mulla peale panna ja siis kasta. hehe.

Minu elutu, aga armas-armas orhidee :)
Selliste hetkede nimel armastan ma kasvuhooneid

7 comments:

  1. Kell saab varsti 00 ja sa ajasid mulle meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeletu sushi isu peale, täitsa lõpp! :D

    ReplyDelete
  2. sa oled varsti vist ise üks paras sushi valmis :D

    ReplyDelete
  3. Kas Sa meile oma korterit ei tahaks näidata? Mind täitsa huvitaks, milline Su kodu on. Muidugi Sa ei pea detailselt, aga niisama midagi :)
    Mulle tundub, et Sul on kujundamises hea käsi, äkki saaks mingeid huvitavaid mõtteid, kuidas oma kodu värvilisemaks muuta. Mul on ka üürikorter :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma mõtlen selle peale. Mulle tundub, et minu pesa on hetkel liiga igav või mitte midagi erilist pildistamiseks... äkki lähitulevikus leian aega rohkem dekoreerimisega tegeleda. :)

      Delete