Sunday, October 14

Avastamas Kadrioru ökokohvikut


Avastasime ühel loengute vahelisel pausil Kadrioru ökokohvikut. Mina sõin wrapi grillitud kana ja muna-selleri salatiga ja jõin tervislikku smuutit. Mõne aja pärast mõtlesin, et peaksin chai ka ära proovima ja tellisin selle ka juurde.

Seal oli mõnus õhkkond (hea vaheldus tudengikohvikule :D) ja kuigi oli palju rahvast, oli täiesti võimalik ka õppida. Mõnus sossu ja pehmed diivanid. :) Ühiselt jõudsime aga järeldusele, et sinna võikski smuutisid või teed/kohvi jooma minna, sest ökotoit oli kuidagilt võõras ja tudeng sellest kõhtu täis ei saanud.

Jõin enda maailma parimat esimest chaid. Tõnu ütles mulle kunagi, et ta tahab nii väga jõule juba. Kui me Kadiga seda chaid jõime, siis tekkis täiega jõulumeeleolu. Chai sisaldas vaniljet ja natuke kaneeli. Paljud virisevad, et jõulukaunistused on jälle varakult poelettidele jõudnud ja see on nii õudne. Meie jaoks on jõuludel aga väga sügav väärtus. Kas või see, et näeme Maarjat ja Bretti üle pika aja ning kogu perekond saab taas kokku. Selle tunde nimel jõuluaega igatsemegi.

Kadrioru ökokohivikus oli ka väga armas ökopoeke, mida tahaksin kunagi pikemalt avastama minna. Märkasin huvitavaid maitseaineid ja köögivilju.

Ahjaa, üleval näitan, mida poliitika vastu tunnen. :)

 Väga huvitav Caesari salat :D
 Vaatasin, et nii mõnusalt mulisevad vee sees :D
 Naljakas, kui õnnelik ma enda taime üle olen :D

2 comments: