Monday, October 29

DIY: Peter Pan collar


Olen ammu Peter Pani stiilis collareid piilunud ja täna tuli väike meisterdamistuhin ka peale. Otsisin Youtubest esimese lõikega video ja proovisin kohe järele teha.

Lisan selle lõike siia ka. Printisin selle umbes poole A4 paberi peale (kohendasin wordiga sobivaks. Vaatasin, et ei jääks liiga suur või väike minu kaela jaoks).

Pärast paberikontuuri välja lõikamist joonistasin lõike pehme fliisi stiilis alusele (pildil, ma täpselt ei oska materjali kirjendada). Materjali panin kahekordselt, sellepärast pidin ka natukene õmblema. Petisin kahe kihi vahele ka atlaspaelad. Pärlid ja litrid lisasin collarile kuuma liimiga.

Hästi lihtne ja ei võta absoluutselt palju aega ning annab outfitile funki juurde (+ odavam, kui Eesti poodides, kus hinnad algavad alates 20 eurot). Netis on niii palju igasuguseid pilte, Youtubes tuhandeid õpetusi. Vaadake ja leidke endale sobiv, sest minu esimene proovikivi pole kindlasti kõige eeskujulikum. :)

Toredat katsetamist! Kui olete ise juba järele teinud või mõtlete teha, siis pange mulle kommentaaridesse enda sissekande link. Oleks huvitav näha teie lähenemist ja avastada uusi blogisid. :)

Lõige, mille järele tegin. www.keepcalmdiy.com


 Mummi tõi Saksamaalt. :) Leidsid mulle Maanuga huvitava vintage kaelakee vintage poest, mis natukene putitamist vajab. :)

4 comments:

  1. väga vinge, peaks ka proovima! alguses instast vaadates mõtlesin, et neid pärleid peab igaühe eraldi õmblema külge, aga see liimi idee on küll väga hea ja palju kiirem.

    ReplyDelete
  2. Proovisin ka ära :)
    http://ownway-ownminds.blogspot.com/2013/07/midagi-taiesti-uutp.html

    ReplyDelete
  3. http://ownway-ownminds.blogspot.com/2013/07/midagi-taiesti-uutp.html
    Proovisin ära!:)

    ReplyDelete