Saturday, October 20

Koolist, sõpradest, kodutööst ja uurimistulemusest


Tahtsime sõbudega neljapäeval nii väga midagi teha ja istusime väikese seltskonnaga minu juures. Päris mõnus oli, mulle külalised meeldivad! :D

Täna lõunaks lõpetasin enda osa grupitööst ära. Lubasin tulemustest siin ka rääkida (küsimustiku tulemustest). Nii armas, et mulle peidetud sõnumeid jäeti, veel armsam on aga see, et pärast blogisse lingi postitamist vastajate arv tõsis. Suur aitäh teile selle eest.

Mõtlesin, et kuidas ma neid tulemusi siis näitan. Otsustasin, et ei peatu sellel väga pikalt, saate PDFi ehk tulemusi lugeda siit! Hoiatan ette, et vastused on suht karmid. Ega ma isegi pole TTVst vaimustatud ja ühtin paljude negatiivsete kommentaaridega, aga seda analüüsi oli tore teha. Meie kodutöö ülesanne oli analüüsida mingisugust meediakanalit. Et üks meie grupi liige on TTVga seotud ja tal olid olemas kontaktid, valisimegi selle kanali... ja alati ei pea analüüsiks võtma teemasid, millest ise vaimustatud ja teadlik oled. Õpikoht on oluline! :)

Mul on allpool kaks hästi armsat pilti... vähemalt minu jaoks. Margit meisterdas mulle alguses "Sandra" nimekee ja mulle nii meeldis see, et lasin tal meisterdada lisaks mitmenäpu sõrmuse ka... enda teise nimega ehk "Sandrelle". Tahaksin seda sõrmust enda blogi headeris ka tulevikus kasutada. Pean Annile tellimuse sisse viima vist, ta tegi mulle eelmine kord nii vinge headeri ja olen nüüd tema ustav klient, imetlen tema andeid! ...aga ma tahaks mingit enda pilti ka sinna juurde siduda. Käts tahtis kunagi pildistama minna, äkki aitab ta mul teha mingisuguse huvitava pildi. :)

Igastahes, mina lähen hüppan nüüd sauna, aga teile kõigile mõnusat nädalavahetust!

 Robert tõi külakosti
 Tahad ka? Piilu siia!

4 comments: