Saturday, October 6

Pildistan, mida söön... ja kõike muud ka


Esmaspäevast kolmapäevani oli mu lapsepõlvesõbranna ja endine klassiõde Kadi (küll mul neid Kadisid ikka jätkub :D) minu juures Tallinnas. Esmaspäeval käisin koolis ja kuna oli nii vihmane ilm, siis mitte kuidagilt ei viitsinud õhtul kuhugile enam välja minna.

Teisipäeval oli see kümnest kaheksani koolipäev, käisime isegi kursakatega vahepeal Tudengikohvikus totutamas ja söömas. Kui kella kaheksa paiku loeng lõppes, otsustasime Kadiga "Puhastust" kinno vaatama minna. Oi, kui kirjeldamatult hea film see oli. Tulime Kadiga kinost välja ja kuni trammipeatuseni ei vahetanud me onavahel ühtegi sõna. Me mõlemad hakkasime nii mõtlema selle filmi sisu peale... selle peale, kui lähedalt see valu meid, naisi, tegelikult puudutab.

Kolmapäeval oli meil mitu tundi loengute vahepeal aega ja läksime jälle kinno, aga ainult kursakatega. Enne kino hüppasime Vapianost läbi, sõime mõned pastad-pitsad ja asusime "Savagesi" vaatama. Soovitan mõlemat filmi väga!

Neljapäeval oli meil see rebaste pidu (millest eelmises postituses rääkisin) ja reedel tulin koos isa ning Tõnuga koju, kuigi esialgu ei plaaninud. Mõtlesin, et ah, kui autoga saan, siis miks mitte. Esmaspäeval on mul vaba päev, aga lähen ikkagi hommikul Tallinnasse, sest saan kursaka Kadiga kokku, et grupitööd arutada ja vist pidime kohtuma teistega ka, sest plaanime väikese ansambli kokku panna kirjandus- ja kultuuriõhtuks (oli vist midagi sellist).

Wuhuu, PÖFFi korraldajad saatsid mulle kirja vastu, et olen oodatud vabatahtlikuks ja pean minema vestlusele, kus räägitakse täpsemalt töö sisust jne. Ma arvan, et saan sealt supervinge kogemuse!

Lähen nüüd HIMYMit edasi vaatama, sest Marianne ja Taavi ajasid oma jutuga Vapianos isu peale! :D

Ahjaa, jagan allpool mõningaid pilte Eesti ajakirjandusajaloo tunnist. Meil olid liikvel mitmed-mitmed väga vanad ajalehed ja naersime kuulutusi Kadiga... ja mina muidugi pildistasin.

 PARIM :D:D
 Loe ülevalt alla ridade esimesi tähi. Vot nii anti sõnumit väga keerulisel ajal edasi!
 See on juba Voguest, kui juuksuris olin :D
 Okoouu
 Sikupilli ROSSOs ananassi ja sinihallitusjuustuga pitsa

2 comments:

  1. Kirjutasid, et hakkad Tallinnas rohkem söömist jälgima, kuid millegipärast on siin piltide peal ikka pitsad ja hamburgerid :D Miks nii?
    Ja see küsimus ei ole mingi halva alatooniga ega midagi, lihtsalt huvitas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitsaga premeerisin ennast pärast võtmete kadumist, issi tegi välja. :D Sõin koos Tõnuga ka, niiet ei ajanud seda kõike üksi endale sisse. Ja hamburger pole minu oma seal pildi peal. Luban endale cheat dayse ikka. :) Kuid eks ma vaikselt proovin ja katsetan, sest isegi pasta pole hea.. Aga kui me kursakatega kõik välja pastat sööma lähme, ei pane ma käsi ette.

      Delete