Sunday, October 14

Sandra.. ja Sandra..


Mõtlesime nimekaimu Sandraga, et kuna oleme mõlemad Tallinnas, siis võiksime kokku saada ja midagi toredat ette võtta. Nii kummaline, kohtun viimasel ajal Tallinnas inimestega, kes on kuidagilt Valgamaaga seotud või kellega oleme ammused tuttavad, aga kunagi koos midagi teinud ei ole.

Sandra siis pakkus välja, et võiksime sellisele üritusele nagu Fashion blog moeõhtu minna ja pidin lakke hüppama, et mul on nüüd õnneks inimene, kes viitsib minuga sellistel üritustel käia. Hurray!

Fashion blog moeõhtu leidis aset restoranis N.9 ja kui sinna jõudsime, lummas mind koheselt ürituse õdus keskkond - ruumides oli üleval Nelly Drelli näitus. Jalutasime enda reserveeritud laudade juurde ja seal ootas meid ees ka väike kingitus The Body Shopilt ja ajakirjalt Mood. Üldse oli vahva selle õhtu juures see, et üritus ise oli tasuta ja ka laua reserveerimise eest ei pidanud me midagi maksma.

Moeõhtu oli väga huvitav kogemus, mõnus oli reedest päeva kuidagilt erilisemalt veeta kui tavaliselt. Muidugi oli lahe näha nii stiilseid ning ilusaid inimesi ja kunsti enda ümber. Morgani rõivabränd tegi huvitava etteaste koos üliarmsate jänestega. :)

... ja ülejäänud õhtupooliku veetsime kesklinnas!

Laupäeval jalutasime hullukesega natukene aega Cosmo glämmilaadal, ostsin huvitava needi-stiilis käevõru Liisi Eesmaalt 1€ eest, Mia Miau ilusad valged kõrvarõngad ja neetidega retuuspüksid. Kuigi läksime laadale Liis Lemsalu pärast, siis teda me ikkagi ei näinud. Laadal oli nii palju uudistajaid ja sagimist, et läksime Bollywoodi sööma. Tallinn on nii vahva, kohtusin mitme moeblogijaga ja nägin superägedaid inimesi, kelle lugusid lugenud olen või kellest ise lugenud olen. :)

Bollywoodi viis mind jällegi Sandra ja nii mõnus oli jalanõud jalast visata ja pehmele asemele akna peale istuda, jutustada ning toitu nautida.

 Lisaks sellele, et meil on sama nimi, oleme me üldse kuidagilt väga sarnased :)

11 comments:

  1. Sandra, mulle nii meeldivad Su postitused! Need on alati kuidagi nii toredad ja kuidagi hea on neid lugeda. Juuresolevad pildid täiendavad ka kuidagi nii hästi Su juttu.
    Pead lugu heast toidust. Hea on lugeda ja vaadata, et on ka naisi, kes igal sammul kaloreid ei loe jne.
    Ja Sa näed super kena välja!
    Igapäev ootan Su postitusi :)
    Päris lahe on vist minna väiksemast kohast suurde kohta elama. Ma olen ise ka alati suurema linna elu proovida :)
    Igatahes edu sulle ja jätka samas vaimus (blogiga) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan Sind nii positiivse tagasiside eest, kirjutan nüüd veel suurema heameelega edasi! :)

      Väiksest kohast on tõepoolest lahe suurde kohta elama minna. Siin on lihtsalt kordades rohkem võimalusi. :)

      Delete
  2. Oleks pidanud enne postitamist oma jutu ise ka läbi lugema. Sõna " kuidagi " kasutasin küll üleliia :D Vabandust sellise ebakorrapärase teksti pärast :D

    ReplyDelete
  3. Nõustun 100% eelmisega ;)

    ReplyDelete
  4. Kust on pärit see ilus lilla huulepulk?

    ReplyDelete
  5. Ootan alati huviga Sinu uusi postitusi, super vahva neiu oled! :)

    ReplyDelete
  6. Sulle sobib supersuperhästi selline toonikam huulevärv. Ma ei mõtle et peaksid musta huulepulka kandma aga just värvikad-kontrastsed toonid ala punane ja tumeroosa jne :)

    ReplyDelete