Wednesday, October 31

TEDxTallinn


Kolmapäeval käisin sellises vanalinna pubis nagu NOKU. Naljakas, ma tean! Avastasin Facebookist (kordki ka millegipoolest kasulik), et TEDxTallinn otsib appi vabatahlike. Mõtlesin, et kuna mul selle PÖFFi asjaga enda hajameelsuse tõttu nihu läks, pean sellest võimalusest kindlasti kinni haarama.

Ma ei tea, kas olete kursis TEDx kontseptsiooniga. Kindlasti paljud on näinud neid Ideas Worth Spreading videosid (näiteks Ameerika omasid), aga kindlasti pole väga paljud TEDxst midagi kuulnud. Kui tahate teada, mis on TEDx, siis soovitan taaskord Youtube maailma sukeldada.Youtube - Love-love-love you!

Igastahes, jõudsin siis koos kursaka Kadiga NOKUsse ja olime kõige esimesed, tulime otse loengust ja jõudsime varem. Tellisime endale teed ja istusime mõnusasti diivanitele. Mulle iseenesest NOKU meeldis, selline chill lebotamise koht. Ideaalne tudengitele. Varsti kogunes ülejäänud rahvas ja kokku oli meid umbes 40.

Mulle jättis korraldustiimi etteaste väga hea mulje, nad olid enesekindlad ja nendest kiirgas huvitav isikupära. Nad olid nii vahvad. Rääkisid pikemalt TEDx organisatsioonist, eesmärkidest jne-jne-jne. Kokkuvõtvalt võin öelda seda, et läksime Kadiga pressitiimi - SUPER grupp meie jaoks ju! Saame ennast proovile panna ja meie grupi eestvedajal tundus ka heameel olevat, et oleme just ajakirjandustudengid. Nüüd läheme mõnipäev lõunale kõik koos ja hakkame arutama, missugused on meie ülesanded. Kindlasti hakkan teid kursis hoidma, mida kokkusaamistel räägime ja kuidas ürituse korraldus kulgeb. TEDxTallinn leiab aset 3. mail Salme Kultuurikeskuses.

Kas te olete vaadanud juba Meriti blogi? Tema blogis leidub mitmeid lahedaid persoonikaid. Nüüd on tal käimas bloginädal, kus intervjuueerib erinevaid blogijaid. INTERVJUU MINUGA on siin: http://meritmerit.wordpress.com/2012/10/29/sandra-pikk-blogist-sandrelle-blogspot-com/

TEDxTallinn
Kogu eeltöö ja järeltöö

14 comments:

  1. Kust kohast on ostetud see roosa/korall tooni pitsist pluus ? Olen sellist juba kaua otsinud ja kui Eestisse tulen siis ostaks küll kohe ära :D Ja mis hind on kui mäletad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on pärit Lindexist :) Hind oli 9.99€ või midagi sellist :)

      Delete
  2. Kalla, sa näed ikka vapustav välja! :)

    ReplyDelete
  3. sa kuidagi liiga pruun, mu arust see enam ilus pole

    ReplyDelete
  4. Soovin teada kaa, et kust kohast on ostetud need kampsikud? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mõlemad rohelised on Seppäläst ja korall on Lindexist :)

      Delete
  5. Väga ilusad on need collar´id, proovin ka kindlasti tegemise ära millalgi. Kui ma ei eksi siis on see roosa/korall toonis pluus pärit Lindexist.

    ReplyDelete
  6. Hei! Vabandan tõesti, et nii isiklik küsimus, aga tahaks väga teada, mis punktid riigieksamitel said? Ja kui väga vaadati ülikooli astumisel sul riigieksamite punkte ja üldiseid lõpuhindeid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vestlusel ei vaadatud absoluutselt, aga eks pingereas olid riigieksamite punktid kõige olulisemad. ;)

      Delete
    2. Või no, kas kõige olulisemad, ent olulised ikka! :)

      Delete
  7. Aga said sa head punktid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alati saab paremini. Eesti keelega jäin ainult rahule.

      Delete