Wednesday, November 21

Laura heategevuskontsert juba 24. novembril


Mõtlesin, et kirjutan veidi Laura heategevusürituse korraldusest ja sellest, kuidas saaksite sel laupäeval, 24. novembril ühe pisikese lapse elukvaliteeti paremaks muuta.

Uutele lugejatele: postitus siin, kus räägin Laura haigusest ja "Rääkimata loo" kaadritagustest.

Olin positiivselt üllatunud, kui Sirle mulle helistas ja ütles, et plaanivad Elinaga meie Laura auks heategevuskontserdi korraldada. See uudis tegi mind nii rõõmsaks, sest arutasime Maanuga (Tõnu õega) pärast "Rääkimata loo" ilmumist, et kevadel oleks tore teha väike järelkaja ning korraldada Laura heaks üks südamlik heategevuskontsert. Meie plaan sai teoks - ja vahet ju ei ole, et kellegi teise poolt. Muidugi olin õnnelik ka selle üle, et Sirle ja Elina palusid minu abi ning küsisid mõnes osas ka nõu.

Arutasime Elinaga, missuguseid võiksid olla esinejad ja üldse, missugune võiks heategevuskontsert välja näha. Et Artjom Savitski ja Jana Kask on Laura sugulased, olid nemad esimesed inimesed, kellega ühendust võtta tahtsime. Muidugi kui me Elinaga rääkisime, oli tal juba tohutult suur ettevalmistus ära tehtud.

Kõige alguses saatsin Elinale valiku pilte Laurast, mis on minu arvutisse seoses "Rääkimata looga" kogunenud. Vahepeal võtsin ühendust ka Artjomiga, aga lõpliku läbirääkimise tegi ikka Elina. Lisaks valmistasin toetajatele VIP kaarte - tasuta sissepääsmeid kontserdile.

Põhimõtteliselt kontsert on üles ehitatud nii, et peaesinejateks on Artjom Savitski ja Mari-Liis Aasmäe ning õhtu jooksul esinevad publikule stuudio Joy tantsijad ning erinevad üllatusesinejad. Kaasa löövad ka MTÜ Kungla noored. Kuigi Tõnu on ka üks üllatusesinejatest, tahaksin ma selle ikkagi ära mainida, sest PALJUD pole kindlasti Tõnut juba ammu laulmas kuulnud ja igatsevad teda lavale tagasi. Nüüd on teil selleks taaskord võimalus. Olen ise ka sellepärast nii ärevil. :)

Pilet heategevuskontserdile maksab 6 eurot. KOGU PILETITEST SAADUD TULU läheb Laura annetuseks. Kui te loete minu kunagist postitust Laura haigusest, märkate, et perel kulus kuus 200 eurot puhtalt ravi jaoks. Tänaseks on summa kasvanud 250 euroni.

Tulge kontserdile: head muusikat nautima, perega aega veetma ja nende suurepäraste ning suurte südametega inimeste heaks midagi ilusat tegema.

Laura abistamiseks on alustatud annetuskampaaniat, mis kestab detsembrikuu lõpuni. Seoses sellega on igal ühel võimalik toetada Laurat, annetades MTÜ Õnnelik kodu arveldusarvele 221055953305 (selgitusega Laura). Lisaks on heategevuskontserdil üleval ka annetuslaegas nendele heategijatele, kes tahavad lisaks sularaha annetada.


Kellegi telekast filmitud "Rääkimata lugu" Laurast. Õigele videole ei saanud praegu ligi.


Pikemalt heategevusüritusest ja perest ka kohalikus maakonnalehes: http://www.valgamaalane.ee/1046554/heategevuskontsert-aitab-haigele-lapsele-raha-koguda/

OOTAN TEID SEL LAUPÄEVAL, 24. NOVEMBRIL KELL 17 VALGA KULTUURI- JA HUVIALAKESKUSESSE LAURA HEATEGEVUSKONTSERDILE "ILUSAIM TEGU ON HEATEGU!"

4 comments:

  1. Hei ! :)
    Pileteid saab osta kohapealt või ka kuskilt eelmüügist ? :)

    ReplyDelete
  2. ma ei saa seda mitte kuidagi mainimata jätta, kuid ma märkasin Su eelmises postituses Lavera kätekreemi ning tuju läks kohe väga positiivseks! Ma ise kasutan ka Lavera tooteid ja ma tean, kui head ja looduslikud nad on... :D
    See oli veidi imelik, aga nii tore üllatus mulle.. ;D
    Anonüümne

    ReplyDelete
  3. Sandra, kus Sa kadunud oled?

    ReplyDelete