Friday, December 14

Hashtag ülikool


Alustasin seda postitust teisipäeval, enne uue meedia eksamit ja siis, kui istusin BFMis ja õppisin selleks eksamiks. Vahepeal lihtsalt tunnen, et pole motivatsiooni blogida. Aega nagu oleks, aga ma tunnen, et praegu on nii palju tegevusi kogunenud, tahaksin kõigist rääkida, aga ei jõua. Sellepärast lükkangi kõiki postitusi aina edasi ja edasi.

Nüüd on osad eksamid seljataga ja võib öelda, et ma olen rahul. Samas, alati saaks paremini. Kuigi kõiki tulemusi veel ei tea.

Järgmisel nädalal on mul veel kolm eksamit. Need on ühtlasi minu meelest ka kõige keerulisemad. Ühe töö põhjal sain teada, et meie eesti keele õpetaja hindab päris rangelt ja sellepärast ma natukene muretsen eesti keele eksami pärast. Kuigi need harjutused, mis tunnis teeme, meenutavad mulle suuresti keskkooli. Eetika eksami pärast ma niivõrd ei muretsekski. Open book ja põhimõtteliselt võime teha eksami seal, kus tahame, kas või koridoris diivani peal. Võime isegi teistega arutada vastuseid. Kuid ma ei hakka käega lööma ja ohhh, niii lihtne eksam "pohyolo". Mingi konks peab kindlasti olema... 

...ja neljapäeval - maailmakommunikatsiooni ajalugu, töö tuleb põhimõtteliselt 300lk raamatu peale. Peangi uurima, kas Scott võtab kõik peatükid sisse või need, mis tunnis läbi võtnud oleme. Selleks aineks olen teinud kaks esseed ka. Esimese essee tegin esimesel Scottile (meil õppejõud vahetusid) ja kõik need, kes tähtajaks esitasid, said 100% ehk 10 punkti. Mulle sobib, tuligi tõeline kräpp. Teise essee tulemust ei tea, pean õppekordinaatori käest küsima.

Esmaspäeval peaks ilmuma uus Tankla leht. Sel korral tegin ühe DIY õpetuse, kolumni enda ülikoolielust ja väikese persoonika. Sellised hästi lihtsad asjakesed. Mul nii hea meel, et sel korral panin kindla eesmärgi õigeks ajaks enda asjad ära teha ja mitte viimasele minutile jätta. Täna peaks leht trükki minema, tublid töömesilased panevad lehte vist veel kokku. Oh jah, mäletan ise, kuidas kunagi 26 tundi järjest kontoris istusime ja viimaseid viimistlusi tegime. But I really liked this.

Ma ei teagi, mida veel rääkida.. ahjaa.. Helina käis mul külas. See on nii naljakas, kuidas me juba niiiii ammu tuttavad oleme olnud ja selle aja jooksul oleme näinud kaks korda. Minu 18-aasta sünnipäeval ja tema lõpupäeval. Nüüd hiljuti kirjutas, et läheb enda sõbrannaga Muse'i kontserdile ja kas nad saaksid minu juures ööbida. Of course, my sweetie! Võtsin nad öösel kunagi vastu, rääkisime juttu, tegin süüa ja panin nad magama. :) Ise tegin allnighteri, sest järgmisel päeval oli eksam ja ma olen ju ideaalne näide, kui jutuks tuleb "viimane minut". Täitsa lõpp, olin terve öö üleval, aga täiega palju aega läks essee kirjutamise peale. Ma põhimõtteliselt ei jõudnudki materjali eksamiks läbi võtta. Tuhat tänu Kadile, et ta enne eksamit endapoolset konsultatsiooni mulle ja Oliverile tegi, muidu poleks ma küll isegi seda C´d kätte saanud.

Ootan järgmist nädalat! Et eksamid läbi saaksid ja Maarja & Brett tulevad ka Eestisse. Ma igatsen neid juba nii väga. Tulevad jälle kõige ilusamad jõulud. Mul tuleb lausa pisar silma, kui sellele mõtlen. Lähen vist neljapäeval pärast eksamit koju (kui õnnestub) ja laupäeval tuleme kõik koos Tallinnasse, chillime jõuluturul ja käime ilmselt mõndade sõprade juurest läbi!

Saadan soojust ♥

Kadi esimene postitus minu märkmikusse
Tõnu oli umbes neli päeva minu juures ja tegime meie lemmiksööki
Siis kui Tõnu minu juures oli, tegi ta mulle igal hommikul ja isegi õhtul süüa, sest mul oli kogu aeg mingite töödega nii tegemist
Kerlil oli sünnipäev
Kaunistasin enda vihikut. Keegi ütles: "Ma ei saa aru, kuidas sul veel aega on, et enda vihikut ka kaunistada?"
Jep, jälle Tõnu
Roheline on eksami värv
eee, jälle Tõnu
Selline pühendumus loengusse
Ikka ja alati kulda ja karda juurde!
Kooli sünnipäev! Minu kolm artiklit on isegi siin :)
Leedi sai uue kampsiku
Sõbud on talveks valmis
Kadil oli vahepeal sünkar :)
Pinginaaber õpib hiina keelt :)
Väike orhideepoiss
Väike raamatukogu chill
Minu muhedad

7 comments:

  1. Mul on täpselt sama lugu! Ma saan täiega rileitida ikka, et mida rohkem asju elus juhtub, seda vähem blogi jõuab teha - noh nagu kirjutada oleks niiiiiiiiiiiii paljust, aga seda motti ei tule peale, et kõik nüüd üles jutustada :) Ma ei tea, mitu korda ma seda öelnud olen - sa oled ikka haigelt talented ja fierce!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just-just! Ma ka ikka käin ja piilun, salamisi ootan, et Kedi juba postitaks! :D

      Aitäh Kedi, et Sa nii hea oled ja nii positiivseid sõnu alati ütled! Sa ikka suudad alati teisi hästi tundma panna! :)

      Delete
  2. Mis märkmis see selline on, kus Kadi esimese postituse tegi? Kas nagu külalisraamat?
    Mainin ka, et mulle väga meeldib Su blogi lugeda ja sa oled nii tubli ja tegus ikka :) Oled mulle eeskujuks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle, tegid mu päeva ilusaks!

      Oh, see oleks täiega hea mõte...külalisteraamat, ma mõtlen. Miks ma sellele varem ei tulnud?
      Aga mul on läbi aastate olnud mingeid märkmikke, kuhu kirjutan häid lauseid raamatutest või erinevatest artiklitest ja üks märkmik on poolik, kuid see on hästi suur ja ei ole mahti toda kogu aeg kaasas kanda. Mulle meeldis slogan ning mõtted hakkasid sinnapoole liikuma, et peakski uue märkmiku soetama. :D

      Delete
  3. Väga kihvt blogi on Sul!! :))
    Kus kohast selliseid märkmike saab nagu see keep calm?Need eriti kihvtid

    ReplyDelete
  4. Lausa armastan kõike su juures! :)

    ReplyDelete