Wednesday, November 6

Midagi uut :: Esimesed jõuluostud


Kui inimesed vangutavad pead juba novembrikuus poodidesse jõudvate jõuluasjade pärast, siis mina teen rõõmutantsu! Olen täielik jõulude fänn ning ei jõua lund ja jõule ära oodatagi!

Ja sellepärast olen sel aastal jõuluasjade ostmisega eriti varakult alustanud - esimesed kaunistused soetasin eile ja täna tegin väikse täienduse. :D Tiimari läheb varsti pankrotti ja nad müüvad osasid kaunistusi päris hea hinnaga. See oksakimp oli näiteks 96 senti ja eelviimasel pildil olevad põhjapõdrad sain poole euro eest. Ülejäänud asjad sain Jyskist.

Plaanisin siin vaikselt, et jõuluajal saab minu korterist päkapikumaa ja kõik sõbrad tulevad järjest vahukommi-kakaod jooma. Et siis arvestage varakult ja tulge külla! Jaa, täpselt nii elevil olengi juba!

 Ilmselt ei jõua ma neid jõuludeni hoida, sest olen lisaks kõigele küünlafanatt

20 comments:

  1. Minul on rohkem, kui pooled jõulukingid juba olemas (: Ma alustasin juba oktoobris, et detsembris rahakott nii suurt pauku ei saaks ja olen oma varase planeerimise üle väga uhke!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead, mõtlesin ka korraks sellise käigu peale... :D Ilmselt oleksin võinud ka nii teha, tõesti oleks mõistlik olnud.

      Delete
  2. Oh, Sandra :) Ma pole ilmselt kõige agaram kommenteerija, aga minu jõulootus on täpselt sama hull :) Ja kusjuures just täna hommikul tööle rutates nägin ühel kohvikupoel jõulude reklaami :) Ja mõtlesin, et äkki TÕESTI tulevad jõulud ka siia ^^ oma koduga on mul umbes taoline plaan, kuidas hiina sõpradele mõnusaid ja südantsoojendavat jõuluaega tutvustada, mida nad varasemalt vaid filmides on näinud ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu meelest on sel aastal nii lahe, et olen nii palju kaasamõtlejaid leidnud. Ükskõik, kellega ma ei räägiks - kõik ootavad jõule niisamuti nagu mina. Isegi need, kes varem jõule enda jaoks väga eriliseks ei pidanud.. :)

      Kui Sul mõni lahe idee tuleb, siis võid minuga ka jagada - tahaks sel aastal jõule veel soojemalt või erilisemalt pidada!

      Delete
  3. Uskumatu! See jõulutrall ei olegi enam ju nii kaugel! Mul tunne, er täna õhtul koju jõudes süütan selle auks juba küünlad :D

    ReplyDelete
  4. Love love Christmas ornaments!! :D

    ReplyDelete
  5. Mina olen ka totaalne jõulufänn. Tänu Sinu postitusele tekkis endalgi isu juba kaunistusi välja otsida ja uusi ostma hakata :)

    ReplyDelete
  6. Väga armas. :) Tekitas endalgi isu minna jõulushopingule.

    ReplyDelete
  7. Ma tean, mida sa tunned! Kui kõik teised kurdavad, et jõuluasjad nii varakult poes, siis mina muudkui käin ja vaatan. Marks&Spenceris on näiteks maailma kõige ilusamad jõuluteemalised pakkepaberid! Ja Jyskis olid imelised pisikesed pallikujulised jõuluehted. Pooled jõulukingid on mul ka juba olemas ja teine pool on välja mõeldud aga ostmata.

    Nüüd pean ju minema Tiimarisse jõuluehteid piiluma!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooh, lähen vaatan Marks & Spencerisse. Endal pole tulnudki pähe sinna minna. Ühe pallikujulise jõuluehte ostsin kaa, aga selle unustasin üles pildistada - ei tea, kas mõtleme samat asja. :)

      Tiimarist tuleb võtta kõik, mis võtta annab (aga muidugi soodukada asjad ainult) :D

      Delete
  8. Käisin eile Prismas ja seal oli ka nii palju jõulutunnet juba :D Läksin ainult süüa ostma, aga jäin sinna mingi tunniks, et neid jõuluteemalisi asju seal põnevusega uurida. :D Jõulud pole varem mulle nii südamesse pugenud kui miskipärast nüüd.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, nagu just kommenteerisin - inimesed on sel aastal kuidagi palju rohkem jõululainel! :)

      Delete
  9. Mina riputasin õue juba isegi jõulutuled üles (kuigi pole neid veel sisse lülitanud) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laheee! Meil senini eelmisest aastast üleval. Aga õnneks on kaunistused läbipaistvad ja ei tekita tunnet, et oleksid seal terve aasta olnud. Jõulude ajal jälle tuled sisse ja voila!

      Delete
  10. Eks siis pean jõulde ajal jälle ennast Tallinnasse vedama :D Vahukommi ja kakaod oma bestiga ikka sööks/jooks suurima meelega :)

    Ja mina ootan samamoodi meeletult jõule ja lund. Pidid ju jõulude ajal mulle Vastseliina ka külla tulema, ihhi, juba sellepärast ootan ka! Saan sind saaniga sõitma viia :D ja noo Slovakkia reis on ka mul ainult mõtetes! :)

    Ja muide, Sa oskad ikka alati enda kodus nii mõnusa tunde luua :) Olgu see siis jõulud või mistahes :)

    (L)

    Krissu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeps, kulla - mis Sul muud üle jääb! Ja saaniga tahaks rallida juba küll!!! :)

      Aitäh, Sa oled nii armas! (L)

      Delete