Monday, August 18

Suve viimane reis :: Palanga 2014


Nagu meil juba traditsiooniks saanud, siis enda "suvereisimistele" paneme punkti Palangaga ja kuigi oleme seal juba mitmeid kordi käinud, on alati midagi uut avastada & raske on sellest kohast tüdineda. Eelmisel aastal otsisime umbes kaks tundi korterit ja kui korraks suvalisse teeotsa muretult ohkama jäime, siis sõitis meie juurde üks jalgrattaga mees. Ta sai kohe aru, et ööbimiskohta otsime ja tal olevat ka ideaalne koht selleks. Kuna olime selleks ajaks suhteliselt meeleheitel, näljased ja niisama väsinud, siis olime põhimõtteliselt nõus kõigega, sest linn oli ilmselgelt külastajatest pungil ning me tahtsime lõpuks lihtsalt kuhugigi maha cräshida. Ja pakutav koht polnud sugugi halb: täpselt kesklinnas, superkena ja kodune. 

Sel aastal läksimegi esimese asjana sinna ööbimiskohta. Kuigi neil oli üks apartment isegi vaba, siis sõitsime veidi linnas ringi ja uurisime, mida teised pakuvad. Ja kuna pärast kahte tundi ei leidnud me midagi a) paremat ega b) soodsamat, siis läksime esimesse kohta tagasi. Hoolimata sellest, et öösel kuumuse tõttu lihtsalt lämbusime, siis oli taaskord täitsa mõnus koht. Kuna peremees pidas meie korteri kõrval lillepoodi ja meie korteri aknad olid ka lilli/puid täis, siis elasime põhimõtteliselt nagu lillepoes. Ja kui korraks kõik need puud akna pealt kõrvale tõstsime, saime natuke pragada, sest see olevat lillepoe reklaam. Hehee! :)


Kõik, kes Palangal käivad, peavad sellest purskkaevust/veejoast (või kuidas nüüd õigesti öleda?) läbi jooksma. Ja kuna Palangal oli sel korral ikka eriti palav! (loe: päevas pidi vähemalt kolm korda duši all käima), siis see jahutus oli enamgi veel kui mõnus!


Palanga must-have's: Kõrbedad pelmeenid juustu ja küüslaugukastmega ning küüslauguleivakesed juustuga. YEAP, suhteliselt rammus amps, aga no mis sa teed - nii head! :)


Liivaluited. Küsisin Tronnult mitu korda, et kas need seal "mängu" laevakesed... Nii väiksed ju tunduvad ja raske on kaugust tajuda. Aga kui vaadata selle pildi pealt kui kaugel need põõsad on, siis hakkab reaalsus õlale koputama... :D


Täiesti võimatu on ju neid mänguasju kätte saada!? Kas kellelgi on kunagi vedanud? Tõnul püüdis kaks korda mänguasja kraanaga täpselt kinni ja nii, kui mänguasi natukenegi kõrgemale tõusis, libises ära...

No comments:

Post a Comment