Sunday, October 12

HOW TO :: KUI OSTSID VALE JUMESTUSKREEMI?


Mõtlesin siia pühapäeva õhtusse kirjutada lühida postituse sellest, kuidas poest valesti valitud jumestuskreem kodus hetkega õigeks muuta!

Värskendasin mõni aeg tagasi enda jumestuskreemi, aga ostsin kogemata vale tooni. Muidugi avastasin selle alles siis, kui pidin kindlasti jumestuskreemi kasutama & välja ruttama. Ja kuna sellest võib abi olla ka mõnel samasugusel udupeal nagu minul, siis mõtlesin seda kiiret nippi ka jagada! Ehk siis kõik on väga lihtne - sega kokku enda matt (tumedam) puuder ja hele jumestuskreem ning hajuta näol laiali. 

Igapäevaseks kasutamiseks siiski ei soovita, sest see "kokku möksitud" konsistents ummistab poore ja võib näonahale punne tekitada. Ja tekstuur on paksem kui tavaliselt, seega ei teki sellist tunnet, et nägu on küll veatu, aga samas poleks nagu jumestuskreemi kasutanudki!

Loodan, et oli abiks! :)

2 comments:

  1. Kas oleksid nõus jagama millist kookosmaski enda juustele teed? Olen ise ka viimasel ajal tegema hakanud, aga tahaksin teada, kuidas sina seda teed. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, ikka olen! Kasutan juustel ainult kookosõli - see ongi siis kogu mu kookosmask. :) Kannan kookosõli juustesse juurtest otsteni, kusjuures masseerin ringjate liigutustega skalpa. Kui õli juustes, siis punun pähe hobusesaba ja jätan "maski" terveks ööks pähe ning pesen maha alles hommikul. :) Nii on juustel aega öö jooksul taastuda.

      Delete