Monday, October 6

MARIMO FASHION :: MOONLIGHT MAGIC


Käisin mõni aeg tagasi MARIMO disaineril Siidsallis külas ja ta tutvustas brändi uut kollekstiooni "Moonlight Magic" ja hiljem jäime pikemalt vestlema ka muudel eluolu-teemadel. Aiäth, Mariliis - väga tore oli! :) Mulle on alati Mariliisi juures meeldinud see, et temaga on kuidagi nii lihtne suhelda. Hoolimata sellest, et ta on enda brändi väga edukaks töötanud, on temas säilinud selline siiras iseloom ja on näha, et ta ei upita end vestluskaaslasest tähtsamale kohale.

Minu meelest on see suurepärane oskus (isegi kui selleks oleks põhjust), mida pole paljudele antud. Ja minu silmis kasvab inimese väärtus sellevõrra veel enamgi. Nii et kuitahes edukad-tuntud või populaarsed me ka poleks, siis siirus ei tohiks olla omadus, mis selle all hääbub.

Aga! Kui enamasti on MARIMO enda värskeid kollektsioone esitlenud showdega, siis sel hooajal otsustati korraldada pigem mitu väiksemat kokkusaamist: sellel on küll mitu põhjust, üks muidugi see, et kõik uudistajad saavad rõivaid proovida, disainerilt nõuandeid küsida ja kollektsiooni sünniloo kohta uurida. Teine põhjus on hetkel pisut salapärasem ja kindlasti nad sellest varsti ka ise räägivad. :)

Kindlasti piiluge MARIMO instagrami, põnevad behind the scenes pildid garanteeritud! http://instagram.com/marimofashion & facebooki https://www.facebook.com/marimofashion

Kollektsiooni kõige-kõige lemmikum on see ratsastiilis jakk!

Vaadake kindlasti ka kollektsiooni tutvustavat videot - see on nii maagiline!








Kodulehe fotod: Riina Varol

4 comments:

  1. Wow! See video oli kohe eriti cool :)! Ja mulle meeldib väga see mõte, et edukad ei kaotaks oma siirust :)!

    Ilusat sügist :)

    ReplyDelete
  2. Tervist!
    Ma ei tea, kas olen ainus, kellel see probleem esineb, aga minu blogger dashboard'i ei ilmus Sinu blogi uusi postitusi. Olen mitmeid kordi üle vaadanud, kas olen jälgija ja kõik on paigas, aga ikka ei ilmu uued sissekanded dashboard'i.
    Pole kindel, kas oskad mind selles osas aidata, aga anna igaks juhuks teda, sest üsna nukker on, kui ei saa lugeda koheselt värskeid postitusi, vaid hoopis mõned päevad hiljem.
    Edu ja jaksu edaspidiseks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heips! Aitäh & edu-jaksu Sullegi! :)

      Jaa, ma tean sellest veast, mulle on mitmed inimesed juba kirjutanud. :( Kuna liigutasin põhimõtteliselt enda blogi teisele platvormile, siis ta ei näita newsfeedis selle blogi postitusi. Aga kuna mu uus blogikujundus läheb alles tegemisse, siis ma ei ole hetkel avaldanud enda uut blogi aadressi ja pean veel mõni aeg selle blogiga hakkama saama. :)

      Praegu on parim viis kohe mu postitusi näha facebooki fännika kaudu - sinna panen uued postitused kohe üles! :) Link fännikale: https://www.facebook.com/pages/Sandrelle/184338261752634?ref=br_tf

      Delete