Saturday, June 26

Graduation time - the long-awaited time

Kallikestel olid lõpetamised - nüüd saavad kindlasti palju vabamalt hingata, palju õnne veel kord! Sel aastal sai käidud neljal lõpetamisel ja sellepärast oli palju niisama passimist, mõtlen seda, et aktusel eriti üldse ei olnud, pigem ootasin seda lillede üleandmise hetke...

Väikesed kingitused, mis tulid otse südamest - albumid põhikooli lõpetajatele, kes olid sellel õppeaastal ka õpilasesinduses, tublid olite!
Juhuslikult jäi Kristi album kätte... natukene juttu sissejuhatuseks, miks, millepärast, millejaoks jne
Proovisime leida albumisse pilte, mis oleksid võimalikult palju seotud selle aasta õpilasesinduse tegevusega... päris tükk tööd oli, siit ka järeldus - nüüd tuleb hakata inimeste pilte tag´ima, et otsingusse pannes kellegi nime, leiad kohe kõik pildid üles, khih!
 Parimatele tegin väikesed kingitused ka (kahjuks kõiki ei jõudnud pildistada)
Enne 9ndike lõpupidu tegime loomulikult ka hästi palju proovi... Ma ei saanud jätta kasutamata võimalust, et Liinat nii lähedalt pildistada, sest nagunii ei oleks saanud pildistaja õige esinemise ajal lavale ronida (või noh oleks võib-olla saanud aga oletasin, et ei roni)
... jaa siis ütles keegi, et Kristi tuli, loomulikult tahtsin ma barbiet nii näha! Lihtsalt super ilus nägi välja, et läksin teistele kohe kuulutama aga ennem tahtsin pilti ka teha (päris mitu pilti tuli teha, sest kabiini uks oli lahti ja WC pott jäi pildile... rikkus ilusa pildi ära, haah)
Veel üks iludus :)
See pilt meeldib mulle isegi rohkem (äkki sellepärast, et see pole tehtud vetsus? :D)
Kata tegi kingitustele veel viimast lihvi ;)
Kui käes on loojang, metsast tõuseb kuu, Sa seisad uksel, kodu ees...
Ma näen kui lased isa käes lahti kord, et teha ise sammud siin maailmas...
... kallid

1 comment: