Saturday, January 1

01. jaanuar 2011

 

Ilusat uut aastat ka minu poolt! Loodan, et 2011. aasta tuleb inspireeriv, toob kaasa palju naeru, pisaraid- kuid ainult rõõmupisaraid, kvaliteetaega oma pere, lähedaste ja sõpradega ning uusi kogemusi. Julge enda kõrvale lasta häid inimesi, kes avavad su silmad, panevad midagi veel rohkem armastama ja unustama halva, kadeduse, teistele halva soovimise jne. Kui su südames on armastus, on õnn sinu elus- ära mingi hinna eest mängi kellegi usaldusega.

Mis veel kõige tähtsam- ava oma silmad. Elus on niii palju erinevaid uksi, mis on veel külastamata. Tee ise enda elu huvitavamaks, uudista uusi kohti ja julge katsetada. Mõnus on ebatavalisi seiklusi hiljem meenutada. Uued kogemused viivad sind jahile, sest hakkad aina enam ja enam uusi võimalusi jahtima, heas mõttes.

2011. aasta veebruar oleks nagu topelt minulik. 03. veebruaril saabub Valge kassi (jänese) aasta
Come on, show ´em what you´re worth
Kakleme? Loomulikult!
Bikkkaaabooo guess whooo?
Käisime detsembrikuu lõpus Olde Hansas söömas. See on ainuke pilt, mida minu kaamera suutis teha, enne kui akud tühjaks said, tore. Õnneks tegid Maanu ja Brett pilte. :D Varsti, pärast piltide sheerimist, saan sellest sissekande ka teha. Ei jõua ära oodatagi, sest meil oli niii põnev õhtu lihtsalt! Muahh, miss you! xoxo

Põnev oli teha selleks, 2011. aastaks nimekirja, mida soovin selle aastaga korda saata, kogeda jne. (See nimekiri on tegelikult mul veel pooleli aga arvan, et võin seda aeg-ajalt täiendada ja uusi sihte luua.)

Proovi sinagi paika panna endale plaanid selleks aastaks. Lihtsalt, et oleks midagi silme ees ja kui midagi jälle ära teed, kriipsutad listist ühe tegevuse ära. Selle järele ei pea elama aga see on lihtsalt PÕNEV. Ma kunagi leidsin ühe paberi, kuhu samuti kunagi kirjutasin enda soove. Tore oli vaadata, et enamus nendest soovidest täitusidki.

Need Sinu lubadused ei pea olema a la sellised, et jätan suitsetamise maha, hakkan tervislikult sööma, lähen ilmtingimata trenni jne. SAMAS miks ka mitte? Sinu list, soovid, plaanid. AGA võid kas või selle sihiks panna, et käid kindlasti kusagil reisimas, loed läbi mõne põneva raamatu, lõpetad kooli jne. Use your imagination. :)

Follow my blog with bloglovin

8 comments:

  1. really sweet blog, im glad i found you :)
    check out my blog if you want <3
    xoxo

    ReplyDelete
  2. Sannuke Sina oma mytsiga meenutad mulle kunagist lastesaadet "N6iakivi",kus oli selline tegelane nagu vanaema Maare, kes muutus pisikeseks j2neseplikaks:D:D:D see oli nii armas!
    Aga Sinu sissekanne on lihtsalt vaga sydamlik! soovin Sullegi k6ike seda ja veelgi paremat kogu 2011 aataks. Olen 6nnelik, et mul onnii tore pereliige;-) ehk kohtume Inglismaa pinnal ka 2011?!

    ReplyDelete
  3. To Fashiondoll - Oh, thank you sweetie! :) You have really sweet blog too, keep going! ;)

    ReplyDelete
  4. Maanuke... Ma nii loodan, et kohtume Inglismaa pinnal... ja juba 2011. aastal! :)
    Aitäh sulle ilusate sõnade eest, nii kallis oled, igatsen sind nii väga! NB! Ma ise olen veel õnnelikum, et olen sellise vahva pere liige!

    ReplyDelete
  5. you look soo sweet in those pictures!! where did you get the hat und the gloves?? :)
    xoxo summer

    ReplyDelete
  6. Thank you Summer. :) I got the hat and gloves from Christmas fair from Tallinn (It´s The capital city of Estonia) :P

    ReplyDelete
  7. EIIII, jälle SEE müts! miks peavad kõik seda kandma, see on jabur ja isikupäratu :S nii tore olla üks hallist massist ning välja näha nagu viie aastane :S

    ReplyDelete
  8. Hahaa, ära lase nii väikestel asjadel enda päeva rikkuda :D:D

    ReplyDelete