Saturday, January 29

Koolitants 2011


Neljapäeval osalesime noortefestivalil Koolitants 2011. Esinemine läks enam-vähem, kuigi videolt vaadates on etteaste...hmm... katastroofile üsna lähedal. Esinejaid oli sel aastal väga vähe, üritus lõppes kiiresti ära. Riietus, meik, soengud olid samad, mis Sangastes, mis võib-olla ei olnud minu jaoks enam nii huvitav. Tahan ikka ja alati vaheldust. :)

aa... See läks hästi, et saime eripreemia. :) Heade tantsuliigutuste pärast vist? Igastahes võitsime koti täis igasuguseid pulgakomme, nätse, pastakaid jms, hiljem olime jagades nii ekstaasis... :D hahaaha 

Sain oma sulgedega pluusi ka lõpuks valmis. Wipiii
Pärast esinemist käisime Tõnuga korraks poest läbi. Nii mõngigi vaatas mind ehmunult või mitu korda tagant järele... Eks mu meik ei olnud just selline, millega iga päev tänavale minna... vähemalt MINA ei lähe. (See oli palju tumedam, kui siit pildilt näha. :D)
Liisi oli siis sel korral meile ametlik juuksur :D

See nädal on olnud kiire, saamas nädala lõpuks oli täielik pinge langus. Tegin autokooli teooriaeksami ära (põdesin nii hullult, et kukun läbi). Sõidud ka põhimõtteliselt tehtud, jäänud vaid ARK. Esmaspäeval lähen ja panen ennast järjekorda.

Reedese päeva sain vabaks. Õhtul käisin koos klassijuhatajaga Otepääl vaatamas üsna huvitavat  Rakvere teatri etendust "Roosamamma: Kirjad jumalale". Väga mõtlemapanev ja suunatud igas vanuses vaatajatele. Soovitan soojalt, kuigi minu meelest on Tallinnas, Tartus ja Rakveres juba piletid välja müüdud. aga võib-olla ei ole ka. :)

2 comments:

  1. Sannuke kullake, palju 6nne teooriaeksami labimise puhul!!! TUBLI OLED!!! Poidlad pihus Sinu jaoks, et ARK'i ka k6ik libedalt laheks;-)KALLID!!! Maanu

    ReplyDelete
  2. Maanuke, aitäh Sulle! Armastaaan!

    ReplyDelete