Saturday, January 7

Germany day 5-7

DAY 5-7

Täna siis viimane postitus Saksamaa piltide ja teemaga. Võib-olla ma üllatan homme, aga kui ei üllata, siis järgmisest postituses näitan oste.

Võtan nüüd kokku kolm viimast päeva. Käisime ka Hollandis ära, nimelt veetsime viienda päeva (praktiliselt terve päeva) ühes huvitavas ajaloomuuseumis, mis põhines teisele maailmasõjale. Muuseum koosnes kahest osast - ühes kohas oli kõik info, pildid, videod, esemed seoses II MS'ga ja teine oli Marshall museum ehk muuseumis olid kõik tolle aja masinad. Vot too oli vinge! Kui hiljem arutasime, kumb rohkem meeldis, siis... ei suutnudki ära otsustada, kumb. Sest, ühest kohast said infot selle meeletu katastroofi kohta, kõik justkui puudutas sind lähedalt, teises kohas nägid kõike neid masinaid, relvu, lõhkekehi. Võiks veel pikalt rääkida sellest.
Mul ongi pilte viiendast päevast. Lasin kaameral puhata. Hehe, tegelikult me lihtsalt käisime, jalutasime, tegime viimased shoppamised, pakkisime, veetsime mõnusalt aega jne.

Esimeses postituses rääkisin pikalt kui lahe Saksamaal oli. Eks ära minna oli kurb, ei tahtnud üldse byeebyee öelda.

Lahkusime jälle vara, 6.35 oli lend. Lennujaam oli rahvast täis kella 5 ajal, oli uimane ja unine olla. Lend läks hästi, kiiresti ja juba olimegi Riias (läksime Riia lennujaamast, sest see on lähemal kui Tallinn). Kui Saksamaale lendasime, siis lennukis kontrolliti 3 korda kõikide boarding pass'e üle. Keegi olevalt valele lennukile tulnud ja ei andnud endast märku. Tema nime hõigati kõlaritest mitu korda. Suht paanika oli stjuardessidel. Väga kummaline, kuidas sai üks inimene tulla valele lennukile, ise läbis sellised kontrollid. Naljakas. Nagu filmis. Lõpuks nad avastasid, et seda inimest vist ei olegi lennukis (20 minutit hiljem väljusime). Kui Saksamaalt Riiga sõitsime, polnud probleeme.


 Teejoojad - minu inimesed
Pole just huvitavaid OOTD reisist, sorry :)

No comments:

Post a Comment