Friday, January 6

Giveaway võitja!


Giveaway VÕITJAKS on
PIRET REBANE!

Pilte on tõesti mõnus jälgida! Lisavad kohe sellist vürtsi igale postitusele. Samuti on tore näha ehteid millega oled valmis saanud, Sinu riietumisstiil paistab alati silma ning mõnus on lugeda Sinu aktiivsetest tegemistest.
Aitäh Sulle - Palju õnne, Piret! Võtsin Sinuga juba ühendust!

***

Suur-suur aitäh ja kalli kõigile kommenteerijatele! Tõesti oli põnev lugeda neid kommentaare, sest sain palju uusi ideid ja tundsin ennast meelitatuna.

Valisin välja võitja 75st kommenteerijast, kahjuks 76s kommenteerija oli kuupäevast väljas ja siis oli võitja juba selgunud. Lugesin kõik kommentaarid ülevalt alla ja 53s oligi võitja! (ei jätnud vahele eemaldatud ja puuduva e-mailiga kommenteerijad, kõik märked võtsin arvesse.) Kuna võitjal olid kõik tingimused täidetud, osutus kõik lihtsaks! :)

Missuguseid postitusi siis tulevikus näha võib? Kommentaaride põhjal on nii armas, et ka teistele minu blogimise viis sobib - natuke enda elust ja toimingutest, õpetus- ning meisterdamispostitused, pildid, toodete tagasiside jne. Sain ka põnevaid mõtteid, nagu enne mainisin. Toon välja, mida soovitakse minu blogis näha/lugeda:

-Õpetuspostitusi
-Videopostitusi
-OOTD ehk outfit of the day ehk pilte riietustest, mida kandsin
-Igapäevaseid toiminguid
-Käsitööpostitusi
-Millised tooted meeldivad ja miks
-Elust ja ettevõtmisest (ehk ühtib esimesega?)
-Meigisahtli ja riietekapi sneak-peak
-Kuidas enda ehteid teen step by step
-Faktid iseendast
-Kingakollektsioonist
-Ostudest
-Kuidas meisterdan kaarte

Esimesed kolm olid kõige populaarsemad vastused :)

Veel kord - olgu teie aasta amazing! (Täna võin veel soovida) Vaatame, kuidas blogimine kulgeb ja tulevikus kindlasti vürtsitan blogi uue giveaway'ga (sel korral olen ka poiste peale mõelnud ja isegi olen välja mõelnud, mida võiksin ära kinkida!!)!

No comments:

Post a Comment