Monday, February 13

Early birthday present 2 from Krissu


Sain reedel Krissuga Tartus kokku. Käisime erinevates koolides ja hiljem läksime Intellektikale, aga sellest tuleb väike eraldi sissekanne.

Kus ma jäingiiii... KRISSUU! Long time no see. Me käisime projekti raames kutsekooliga ka tutvumas, aga sügisel kui Comeniuse rahvas oli Eestis, käisin juba siis kutsekas ringkäigul (tutvustasime kutseharidussüsteemi neile). Üli hea oli, et Krissu tuli sinna minuga juttu ajama, sest mul ei olnud igav ja teda oli nii hea näha.

Vahetasime traditsioonilised sõbrapäeva-sünnipäeva pakid, nagu alati. Tavaliselt saadame üksteisele posti kaudu kingitusi. Krissu on see sõbranna, kellega ma mitmeid-mitmeid aastaid tutvumise algusest saati olen pakke-kaarte ja käsitsi kirju üksteisele saatnud/vahetanud. Krissu just ükspäev rääkiski, et luges vanu kirju ja sai kõhutäie naerda. (Hellu on ka mul jäänud kirjasõbraks muidugi. :)) Naljakas mõelda, et Krissu mul rate sõbrants ju, täiega lahe, et mul nii ammusest ajast nii hooliv ja asendamatu sõbranna on. Ma tean, et Sa loed seda - i love youu!! :D

Hellushood kõrvale jätta, siis... ta kinkis mulle niii mõnusad asjad, et patt oleks blogimata jätta. Need kõik on mul juba läbi proovitud ja ahhhh, kui head! Super hea valik, Krissu! Tegelikult, Kerlil suht kõik asjad, mida proovinud olen nii head!

 Vanilje & piparmündi vahustatud kehavõi, vanilje & piparmündi vannisula, piparmündui huulepalsam ja laimi & sidrunheina vannisula. Ilmselgelt piparmünt juhib enamusega :D

Proovisin vanilje & piparmündi vannisula ja jätavad keha tõesti hästi pehmeks ning lõhnavaks. Mina panin vanni kaks vannisula. Ühest oleks täiesti piisanud, aga tahtsin intensiivsemat lõhna ja pehmust. Need kolm tähekest jätan nüüd special puhkudeks.


Pärast mõnusat sauna ja vanni proovisin kohe järele ka jalavannisula. Mõnusalt hakkab kihisema, jalad jäid samuti hästi pehmeks. (Ma pole varem üldse sulasid ega vannipomme kasutanud).


Ja ohhh, kui hea see vahustatud kehavõi onnn. Mul on olemas täpselt sama kehakreem, aga kehavõi meeldib mulle rohkem just sellepärast, et seda on palju mõnusam peale kanda, jätab keha läikivamaks ja niisutab rohkem. Keha püsib niisutatuna mitu tundi. Eriti meeldib mulle magus vanilje & piparmündi lõhn. Need kaks sobivad omavahel väga hästi kokku.


Nagu enamus tooteid üleval, on ka see huulepalsam nüüd minu lemmik. Niisutab huuli, tekitab sõltuvust (no, kogu aeg tahad uuesti ja uuesti peale panna, sest palsam nii mõnusa lõhnaga ja pehme), mulle tundub, et seal nagu oleksid pisiked koorivad graanulid, kuigi minu meelest kirjelduses polnud seda kirjas. Hästi-hästi hea!

Krissu läheb ka heledaks tagasi :)

Juba homme ongi sünnipäev ja sõbrapäev! :) Wohou!

2 comments:

  1. kas neid maikellukese tooteid on netis kuskil müüa ka või?tunduvad hästi huvitavad ja mõnusad olevat.

    ReplyDelete