Thursday, February 9

How I pack jewerly


Alati, kui mul on vähegi aega, valmistan spetsiaalseid kotikesti ehete saatmiseks. Minu jaoks on äärmiselt oluline see, kuidas tellitud asi välja näeb ehk pakitud on. Alustasin buduaaris taas müümisega ja paljudele on minu pakkimise viis meeldinud. Tegin mõned klõpsud öise õmblemise ajal ja nüüd mõtlesin need ka siia postitada.

Kui ma ise olen midagi tellinud, siis teeb tuju nii heaks see, kui ma näen, et inimene on võtnud aega "minule" pühendamiseks. Hästi armas. See on pannud mind ka rohkem pingutama. Iga klient on ju eriline, nii hea on ennast erilisena tunda (kui kliendina) ja tahan, et ka teised nii tunneksid. :) Näiteks, häirib mind isegi lohakas käekiri paki peal. Isegi selline pisike detail on minu jaoks oluline. Kuigi jah, vahel kirjutavad paki peale postitöötajad ka ise.

Natukene pilte nüüd:

 Põhja kaunistuseks

4 comments:

  1. Väga ilus ja omapärane pakkimisviis! :)

    ReplyDelete
  2. Kõik super ilus. Tõesti on hea kui müüja pingutab natukene sinu jaoks. Aga see nüüd küll oluline pole millise käekirjaga paki peale kirjutatud on. Sa ju ei tea, äkki inimesel ongi selline käekiri ja sa ütled et lohakalt kirjutatud. Kõik inimesed pole ideaalsed ja kõigil pole ideaalset käekirja.

    ReplyDelete