Tuesday, February 7

My reckon dreams came true somehow


Laupäevane toimetuse koosolek. Saabusime kõik kella 10 ajal Sebrasse ja seal oli niii paganama külm! Olime seal natuke rohkem kui üle poole tunni ja otsustasime kohta vahetada - Lauri kutsus meid noortekasse. Wuh! Seal oli tõesti soojem, aga mul oli alguses ikka nii külm, istusin ja tegin oma salliga kogu aeg endale sooja. hmmm.
Koosolekut viisime juba Gertuga teist korda läbi. Meil tõesti omavaheline koostöö sujub, ta on niiii lahe!!! Gertu on muideks vasakul. Eriti hästi tabatud pilt. Tegime mingit nalja vist? Tundub, et ma vaataks Gertust mööda, aga siis avastasin, et hoian kätt tema juures - see tähendab, et nali oli ikka omavahel! :D

Kui Sebras nii külm oli, tegime ühe väikse mängu. Siiri andis mõtte, et me oleme unustanud üksteisele midagi erilist ja innustavat öelda. Kleepisime teibiga kõigi selgade peale tükk A4 paberit ja hakkasime kirjutama, mida head me teistest toimetuse liikmetest arvame. Olen seda mängu ühe korra teinud, kunagi EÕEL'i "ajal". Uhh, kui ilusad ja head mälestused... Siis kui Anete veel peakorraldaja suvekoolis oli... Mäletad ju, Kitu? Minu esimene korraldatud suvekool. Kõik kirjutasid nii armsasti minu kohta, kui vahel jälle kappi koristades selle leian, siis jään lugema ja mõtisklema selle aja peale. Nüüd oli seda mängu nii hea taas teha. Kõik mõtted olid jällegi nii ilusad ja armsad. :)

Tegime maketti ja arutasime paar tähtsamat teemat ära. Panime Urmas Vaino koolituse kuupäeva paika. Soooo can't wait. Kui me suvel Klaperjahil välimüüki tegime, siis mul oli SUUR AU talle kohvi pealt soodustust teha! ;)

Siiri teeb meile kolmapäeval väikse koolituse artiklite kirjutamise kohta. Ootan seda ka juba nii väga.

Järgmine nädal tuleb üldse nii huvitav! Teisipäeval sünnipäev ja sõbrapäev, kolmapäeval koolitus, neljapäev koolitants (lähen Sugari tantsijatele meiki ja soenguid tegema) ja edasi mis nädalast saab... Vot sellest ma praegu ei räägi..tšštssšš... Tuleb põnevat blogimaterjali. :)

5 comments:

  1. Ma ei jõua vist kunagi piisavalt palju öelda, kui armas sa oled :)!

    ReplyDelete
  2. Jaaaaa,
    siiani kui seda paberikest näen, siis ei pane enne käest, kui kõik loetud :).. huvitav on nuputada, et kellele missugune käekiri kuuluda võiks..
    Aeg oli äge küll. Meile, noortele ja rohelistele, oli see eriti põnev :)

    ReplyDelete
  3. Mis värvi sul need juuksed on ?? pildil nii teistsugused

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siin vist tunduvad kollased, tegelt hakkasin uuesti triibutama. :)

      Delete