Monday, February 27

Our anniversary - 4 years


16. veebruaril oli minu ja Tõnu tähtpäev - 4 imeilusat aastat! Järgmisel päeval läksime Tartusse Hansahotelli, et üksteise seltsis mõnusatl aega veeta ja tähtpäeva tähistada. Meil oli saun sviidiga.

Mina käisin alguses päeval juuksuris ja pärast seda panime enda asjad ruttu ära ning läksime õhtust sööma. Veel hiljem jalutasime kinni "Nüüd läheb sõjaks" vaatama. Super äge film, tegelt ka. Täiega palju nalja sai. Hea valik!

Üldiselt jäime väga rahule. Üksteisega on alati hea. :)

 

Õhtusöök: Eelroog minul - kanafileesalat riisi ja paprikaga. See maitses küll imehästi! Täiega hea amps oli ikka.


Meil oli laud broneeritud ja saime ikkagi nii halva koha peale. Oleksime eelistanud kusagil vaikselt istumist, kus oleksime saanud juttu rääkida ja rahulikult toitu nautida. Olime aga kuidagilt täpselt rahva keskel ja see häiris veidike. Samas olid söögid nii head, et pole vast hullu.


Tõnu eelroog - Tuunikalasalat punase sibula ja oliividega. Sorryd halva pildi pärast. Tõnule väga ei maitsenud, jälle! meeldis talle minu söök rohkem. heh. :D


Minu pearoog - Sidruni ja meega üleküpsetatud forellifilee, riis, sidruni-võikaste, wokitud köögiviljad. Omggg, kui hea see oli! Ma hakkan totšna väljas ainult kala nüüd sööma! Riis sobis selle sidruni-võikastmega ideaalselt, köögiviljad olid parajalt soolased (täpselt nii, nagu mulle maitsevad) ja üldse...arghh...niiiii metsikult hea oli.


Ürtidega marineeritud veise välisfilee, ahjukartul, õllekaste, toorsalatifilee. Ma arvan, et ta jäi enam-vähem isegi et rahule! :P
 

Minu magustoit - Puuviljasalat vaniljekastmega. Täitsa okei isegi oli.
 

Tõnu magustoit - Crepes toorjuustu-kohupiimavahuga. Ka ülivõrdes maitsev magustoit!


Kinkisin Tõnule tähtpäevaks ja sõbrapäevaks albumi, kus on pildid meist nelja aasta jooksul. Pilte on albumis ca 134. Alates 2008. aastast kuni natuke 2012. aastani. Tegin seda albumit kogu südamega, kirjutasin igale pildile juurde mälestuse, mis esimesena meenus. Enamasti seal albumis ongi pildid kas meist koos, minust või Tõnust eraldi, aga siiski reisidest, üritustest, pidudest jne kus kahekesi koos olnud oleme.

Tegin päris kaua seda ja Tõnule täiega meeldis... ja see ongi peamine!

Nüüd siis mõned klõpsud albumist.


Erinevad kategooriad! ;)


Hommikusöögist ootasime palju rohkem kui tegelikult saime. Hästi tavaline hommikusöök oli. Me oleme kahel korral hotellides nii hästi süüa saanud, et lootsime sel korralgi nii..

Selline oli meie mõnus olemine, kõik meie vahel on lihtsalt nii tugev ja see hoiabki meid koos. Kõik on super siiras, tõeline, päris. Armastame üksteist lihtsalt nii palju ja iga aastaga aina rohkem. Ka meie jaoks on see neli aastat väga kiiresti läinud ning palju polegi muutunud: oleme vaid targemaks ja vanemaks saanud. Kõik muu on meil juba algusest peale alati olemas olnud. Minu tõeline armastus. :)

13 comments:

  1. väga armas :)
    mis sina Tõnult kingiks said?

    ReplyDelete
  2. Sellisel toredal tähtpäeval oleks hea ka möödunut meenutada. Ehk kirjeldad teie abielu paari kõige rämedamat kodutüli? Miks need algasid ja millise lahenduse leidsid? Küsin seda puhtalt professionaalsest huvist sest olen ise abielus olnud 12 aastat. Lihtsalt oleks huvitav ka teiste kogemustest kuulda.

    ReplyDelete
  3. Sinu blogist saab annuse energiat ja teadmise, kui ilus võib elu olla! Edu teile Tõnuga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on seda nii hea meel kuulda! Aiäth Sulle!

      Delete
  4. Nii lahe, ausalt!
    Ma lugesin seda postitust suure mõnuga, sest see kõik tundub teil nii lahe :)
    Ja see kingitus - super, ma kujutan ette, et Tõnul oli seda NII VINGE vaadata. Tundsin tahtmist kohe terve album üle vaadata :D Ja andsid hea mõtte, kuigi minul on vist oma mehele seda juba hilja teha, sest ma pole algusest peale alustanud :)
    Igatahes PALJU, PALJU ÕNNE TEILE ja hästi-hästi palju aastaid, või nagu sina kirjutasid, et - FOREVER :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai, nii armas Sinust! Aitäh, see läks südamesse! :) Selliseid kommentaare on alati väga hea lugeda.

      Delete
  5. Mega ilus kingitus! Olete teineteise jaoks loodud :)

    ReplyDelete
  6. Oi, tõeliselt armas! Mulle meeldib kui armastust tähistatakse - kui mitte seda, siis mida veel? Olen ise samuti õnnelikus suhtes ja tean, mida sa tunned. Minul möödub sel aastal tähtpäev Londonis koos reisil olles ja jagan kindlasti enda mälestusi ka (tuleb aprillini oodata :D).
    Palju õnne ja veel rohkem armastust teile tulevikuks. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arvan täpselt sama! Kindlasti ootan neid postitusi Londonist siis! Hästi palju edu ka teile! :):)

      Delete