Monday, February 13

Tartu koolid + Intellektika


Minu päev algas juba imelikult, jäin bussile veits hiljaks. Enne kodust äraminekut arvastasin, et mul pole telefoni, hakkasin seda siis otsima. Kakkusin kõik padjad voodi pealt maha, tõukasin voodi seina äärest ära... no mitte kusagil. Siis meenub, et isegi äratuskell ju ei töötanud, mis värk on?

Mina ei tea mis ma selle telefoniga öösel tegin, aga see oli kukkunud voodi vahesse, akut polnud taga ja kaas oli kah kusagil mujal. Selged pildid miks äratuskell ei helisenud. Jõudsin siis kodust välja, olen poolen teel ja avastasin, et Krissu kink jäi maha. Tore küll! Vutt-vutt ruttu koju tagasi.

Taisi kutsus mind appi projekti läbi viima, mille ta kirjutas ja mis teostatakse 2012. õa jooksul. Projekti teema on "Noorte töö on õppimine" ja eesmärk on külastada Tõlliste valla noorte ning gümnaasiumi õpilastega erinevaid koole, teha karjääriõhtuid jne, kõike selleks, et me teaks, mida me pärast keskkooli tahame.

Reedel oli Intellektika, kasutasime võimalust ja külastasime ka erinevaid Tartu koole: TÜ loodus- ja tehnoloogiateaduskond, Tartu Kõrgeim Kunstikool, Tartu Kutsehariduskeskus ja Eesti Maaülikool.

Otseselt ükski kool mind ei huvita, aga lahe oli käia ja tutvuda elu ning oluga. Erinevad keskkonnad olid põnevad ja täiesti asja ette käik oli. Loodan, et teised said sellest palju kasu! :)

 Tartu Kõrgem Kunstikool
Kips Rasmuse käe järgi
 Kadrian lausa valatud sinna!
 Ausalt ka..
Sain Krissuga kutsekas kokku, nagu enne rääkisin
 Soovide puu
 jap...iga kell!
Jaanika lahedad punased juuksed
 Taisi
 Ma ei tea miks ma näost nii paistes siin olen :D

Kui lõpuks Intellektikale jõudsime, siis mina olin juba suht vässss. Kõndisime seal vist neli korda mõlemast kohast läbi. Suht igav oli, sest kui ma Teeviidal käisin, võtsin nii palju nänni ja sel korral ei hakanud enam midagi võtma. Iseenesest väga lahe üritus, aga kuna ma olin väga väsinud tervest nädalast + Teeviidal kolasin päris palju ringi, ei tundunud Intellektika midagi väga teistsugust. Päeva lõpp oli ka, enam ei toimunud väga midagi. Nägin oma kalleid liidukaid Marilit ja Elist. Noh, eks ikka midagi teistmoodi oli ikka...but yeap.


Minu tagasisõit Tartust möödus tohutu migreeni saatel ja kui koju jõudsin, olin täiesti läbi. Jap, jälle massiüritus, jälle polnud mul valuvaigisteid kaasas ja jälle kannatasin. Sorry nüüd väljenduse pärast, aga kuna ma loll kord ükskord õpin oma vigadest? :) :D Peavalu ei läinud üle isegi kodus magades, hoidsin pool ööd peast kinni ja planeeritud Tankla kavaga alustamine lükkus jällegi edasi laupäevase peale, kus siis täie rauaga tegin päeval ja öösel. Aga ma olen rahuuul!

Alati, kui mul migreen, tahan täiega õuna (vitamiine). Mul polnud kodus õuna, olid vaid Tõnu toodud minu lemmikud draakoni kommid, mida ma kuni uinumiseni mugisin.


4 comments:

  1. Hihi, vaatasin kunagi ammu sinu blogi ja ühel pildil oli see sama New Yorkerist ostetud sõrmus. Mulle nii hakkas see meeldima ja kui NY-s seda nägin, ostsin kohe ära ja olin überõnnelik...ja siis kuu aja pärast oli see sama kulunud nagu sinul nüüd siin praegu (vasakpoolne). jama värk. ilus sõrmus oli. õppisin, et enam selliseid ei osta, mis pole klaasiga kaetud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee, mulle isegi selline natukene kulunud mulje meeldib :)

      Delete
  2. Ma olen ikka nii kuri siin pildil:)

    ReplyDelete