Monday, March 5

@ L.U.M.I again


Pühapäeval saime Tankla "juhtkonnaga" (isehakanud :D) kokku L.U.M.I kohvik-restoranis: Mina, Gertu, Timo ja Siiri. Meie kokkosaamise eesmärkideks oli peatoimetaja ja vanemtoimetaja ülesannete jagamine, Tankla tulevikust rääkimine, arenguvestluste lühike kokkuvõte ja muud küsimused/teemad seoses lehega.

Ainukesed pildid on mul söökidest ja nagu kunagi enda postituses mainisin, on L.U.M.I's ikka väga hea teenindus ja ka sel korral jäin rahule.

Ülemine Timo praad praad: Grillnotsu kartulilaastudega (lastemenüüst, hahha). Oli vist üsna maitsev, aga ma pole kindel, kas Timo sellest kõhu täis sai! :D


Minu pasta: Mereanni farfalle parmesaniga. Sellest pastast sain ma küll kõhu palju rohkem täis, kui eelmine kord kanaliha pastast. See lõhepasta meeldis mulle isegi rohkem, yummi.

Eriti meeldib mulle restodes ürdivõi...mmm, lemmik (L.U.M.I's oli kaa)! Kui ma kusagil restos seda ei saa, on suur pettumus. Kogu aeg vaatan seda. Tõnu teab, kui suur fänn ma olen. :)


Siiri supp: Tomatine sealihasupp mustade ploomide ja väikese tšilliga. Siiri ütles, et nii maitsev oli, lausa üllatavalt maitsev.

 Gertu pasta: Koorene broccoli-linnulihapasta pangritataga. Pasta, mida mina kunagi maitsesin.



Timo magustoit: Pannkoogid moosi ja jäätisega


Siiri magustoit: Musta ploomo-pähklikook basiilikujäätisega. See pidi jummel, kui hea olema! Eriti armas lill. Mulle meeldib, kui kliendi rahulolu tagamiseks nähakse vaeva! :)

Niimodi!

Kahju, kui Internet veab alt just siis, kui seda üldse oodata ei oska. Eks ootamatute olukordadega ole alati nii. Kopeerisin endale kõik vajalikud failid wordi üles, juhuks kui nett jäädavad ära kavatseb kaduda. 

Istun oma tibutassiga, joon kohvi edasi ja alustan Rens'i inglise keelse teksti toimetamist ning tõlkimist. Täitsa huviga hakkan tegema. Hiljem proovin teha excelisse maketi Timo jaoks, tegelen ikka ühe lehega ja siis teise lehega... kahju, et praegu muud õppimist ka nii palju on. Sada mõtet peas ja raske keskenduda. Ma lubasin, et võtan ennast kätte ja annan endast parima kooli kõrvalt.

5 comments: