Tuesday, March 27

OOTD 27.03 doubleganger


No, nädal laisklemis läbi! Tegelikult sain Pretty Little Liar'si seasoni lõpuni vaadatud, alustasin lõpuks! The Vampire Diaries'i teise seasoniga ja see ka kohe vaadatud. Täitsa ajast maha jäänud. Vaatasin uusi filme... Pärast The Hunger Games'i tõmbas Tõnu mulle kõik kolm raamatut, alustasin lugemisega ja nii põnev on. Muidugi pole arvuti ekraanilt sama hea lugeda nagu otse raamatust, kuid mis seal ikka.
Samas on nii paha, et ma jälle kooliajal vaatan seriaale, sest ohverdan enda öötunde ja paljupalju aega... Hmm.. :) Tõnu ka alati ütleb, et ta ei tohi kiirel ajal lihtsalt avastada midagi uut, sest hea sarja sõltuvusele on raske vastu panna.

Terve eelmine nädal ei vaatanud kirju ja täna hakkan ilusti tööd tegema. Pidin eile juba alustama, aga väikese õnnetuse pärast kehalise tunnis sain nii hullult põrutada, et värisesin õhtu otsa ja läksin väga vara (minu jaoks kell 22.00) juba magama. Terve sisikond ja pea valutas. Nagu ütlesin, lihtsalt põrutus ja täna täitsa hea olla. 8 tundi magamist kooliajal - how amzing is that?

Homme lähen Valka Tankla ajalehe infotundi andma ja pean täna saatma kirjad, et pühapäeval teeme koosoleku. Paraku laupäev ei saa, sorry! Nii, järgmisel nädalal otsustasin ikkagi (tänu Marilile), et lähen üldkoosolekule pärast Tankla kahepäevast motivatsiooni-koosolekust ehk siis 7. õhtul.



12 comments:

  1. Annan hea nipi, kuidas teha ideaalset prantsusemaniküüri. Kasuta valget akrüüli ja tavalist pehmet pintslit(see, millega tavaliselt maalime). Pärast tõmba läbipaistva küünelakiga üle vähemalt kaks korda, muidu kulub kiiresti maha. Soovitavalt võiks eraldi keskenduda küüne ülemisele osala, aga tulemus on väga professionaalne. Olen näinud, et akrüüliga tehakse küüntele maalinguid, nii, et ei usu, et see küünt rikub.
    M.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo, suur aitäh, proovin kindlasti, kui avaneb võimalus akrüül osta! :)

      Delete
  2. Väga meeldib see outfit + sinine lainer! Super.

    ReplyDelete
  3. Kas kõrvarõngad on Sinu tehtud?

    ReplyDelete
  4. Mis firma sinise silmalaineriga on tegemist? Väga ilus on :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegelikult on see pärit ühest meigipaletist, aga nime sellel ei ole (loe: random kohast ostetud poovimise jaoks) :). Kandsin lihtsalt veidi niiske pintsliga lauvärvi justkui lainerina peale.

      Delete
  5. Are you pregnant?

    ReplyDelete
  6. Your belly looks big, that´s why I asked are you pregnant

    ReplyDelete
  7. I guess it's just a shirt material what makes my belly big :D

    ReplyDelete