Tuesday, April 3

... ametid!


Teisipäevaseks stiiliks oli ametid ja lollikindel otsus oli selga panna midagi esinduslikku ja olla sekretär. Tahtsin seelikut panna, aga päeval pidin Valka sõitma, et Siiriga arenguvestlus lõpetada ja hommikune ilm muutis mu meelt.

Mul ei ole täna endast kahjuks eriti pilte, aga püüan homme seda viga muuta.


 Juuksur, koristaja ja õpetaja

Tervisenädala raames jagasime koolis kõigile porgandeid, kaalikaid, kurke.

Homme tuleb fun!

7 comments:

  1. Sandra! Sa oled väga kena tüdruk, aga tahaks sind vahel ka teksadega näha! Kogu aeg ei saa ju ometigi retuusidega käia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan komplimedi eest! Minu stiiliks on värvilised ja püksid ning retuusid. Teksasid kannan harva.

      Miks mitte ei saa retuusidega kogu aeg käia? Mõistan ettepanekut, aga vale on öelda, et mida saab teha ja mida mitte. Niisamuti võiksin öelda, et kogu aeg ei saa ometigi teksastega käia või hoopiski seelikus, ent inimesed siiski seda teevad. Pealegi, mind see ei häiri.

      Delete
    2. Ma polegi siis ainuke, keda häirib, et koguaeg Sind retuusides näen. Ma saan aru, et need on väga mugavad, kuid siiski sobivad vaid käimiseks pikkade pluuside ja tunnikatega, pealegi rõhutavad nad väga inimese figuuri.

      Delete
    3. Palun ütle mulle siis, kes Sa selline oled, et Sind peaks minu juures midagi häirima?

      Delete
  2. Nii, mina olen nüüd siis see esimene anonüümne kommenteerija, sest noh tegelikult meie ei teagi teineteist :)

    Vahepeal on lihtsalt hea ka teiste arvamusega arvestada. Keegi ei suru sulle midagi peale, aga teised (võib-olla ongi parem, et võõrad) näevad sind kõrvalt ja äkki oskavadki midagi soovitada. Eelnevalt mulle need sinu retuusid väga ette ei jäänudki. Koledad need ju ei ole ja mugavus loeb. Kuid miskipärast just nüüd, kui sul oli see ilus pintsak ja pluus ja siis retuusid...see nagu, kohe jäi ette.

    Sa ei peagi võtma kaitsvat positsiooni, ei usu, et keegi sind siin solvata tahab vms :D oleme kõik täiskasvanud siiski, aga lihtsalt...mõtle selle peale :) pole sind lihtsalt teksades näinud ja kui sa siin avalikult oma blogi jagad, siis ole hea ja jaga endast sellist pilti, kus sul on just teksased jalas :)

    ja vaata, äkki lendab sulle siia 40 kommentaari, kus kõik kiidavad, et sa näed teksastes väga kena välja.

    Aga põhipoint võiks siiski olla see, et kena pintsak ja pluus retuusidega...on pisike aps.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagu ma ütlesin, siis austan Sinu komplimenti. Absoluutselt ei võta "kaitsvat positsiooni", ent leian, et peaksin ka enda õigustuseks midagi ütlema. Palun ära aja neid kahte asja omavahel segi.

      Kui Sa mind tõesti nii väga tahad teksastes näha ja oled veendunud, et "pean" end näitama kellegi jaoks (olen põhjendanud juba ammu, kelle jaoks ma seda blogi pean)ning arvad, et oled mind piisavalt kõrvalt näinud, siis ole hea ning mine mõned postitused tagasi. Seal leiad päris mitu pilti nii teksastes, pükstes, seelikutes. Lisaks, ei postita ma iga päev enda riietusest siia pilte.

      Kahtlemata on Sul õigus - viimased 3 aastat olen ostnud riidekappi rohkem retuuse, kui teksaseid. Kannan neid VÄGA tihti.

      Kui Sind häiris see pintsaku ja retuuside kooslus, väga tore, kahe käega selle poolt. Nii oleksidki võinud enda eelmist kommentaari alustada.

      Palun saa aru, et ka mina ei taha midagi halvaga öelda ja mu blogil on tekkinud vaatajaskond, kes mitte alati ei ütle ainult positiivseid sõnu. Olen väga hea kriitikataluvusega. Retuuside osas panite mõlemad mind mõtlema. Tänan siiralt selle eest.

      Delete
  3. Minu meelest ei ole oluline nii väga, et kuidas Sa koolis välja näed. Kool on ikkagi õppimise, mitte eputamise koht ja olgu Sul jalas retuusid või teksad - vahet ju pole. Peaasi, et mugav oleks :)

    Ja Sandra, endiselt Su blogi big fan, keep up the good work :)!

    ReplyDelete