Friday, May 25

Kuhu lähen suveks tööle?


Kirjutasin taaskord ühe loo Valgamaalasesse, eelmises postituses rääkisin ka lühidalt sellest. Käisin ühel rockikontserdil, kus peaesinejateks olid Valgast lahkunud noored, kes kohtusid taas, et kodupublikule kontsert anda.

Nädala alguses kohtusin Valgamaalse peatoimetajaga. Esialgne mõte oli see, et hakkan suveperioodil noorte tegevustest vahelehte kokku panema ja pidime seda pikemalt arutama. Sirli aga pakkus, et kas ma ikkagi ei tahaks neile suveks tööle minna. Rääkisime sellest ka kunagi varem, aga ütlesin ära, sest ees on kooli lõpetamine, sisseastumiseksamid uutesse koolidesse ja arvasin, et peaksin töölt siis nii palju puuduma. Oleksin väga tahtnud selle pakkumise vastu võtta, ent saime (alguses) kokkuleppele, et hakkan suvel lihtsalt artikleid kirjutama - ei lähe täiskoormusel tööle.

Nüüd saime aga uuele kokkuleppele ja lähen alates 4. juunist Valgamaalasesse tööle. Ootan juba põnevusega ja olen rõõmus, et pakkumise vastu võtsin. Sirli tutvustas mulle toimetust ja tööd ka samal päeval - kõik olid nii lahedad ja super sõbralikud. Hästi hea tunne on mul seal töötamise osas. Saan kindlasti päris vinge kogemuse!

Edasised kirjutamised on nüüd sellised, et laupäeval ehk homme lähen Joy kevadkontserdist artiklit kirjutama ja esmaspäeval osalen Valgamaa noorsootööseminaril ning kirjutan ka sellest.

Mõtlesin, et püüan blogida iga päev, kui Valgamaalases tööl olen. Kirjeldan esimesi tööpäevi, räägin, mis tegin, kus käisin, panen võimalusel ka pilte. Peaks mingisuguse süsteemi ainult välja mõtlema, sest saaksin ilmselt ainult kaudselt kirjutada, et kellest/millest järgmises lehes juttu tuleb.


Kontserdi piltide autor on Ülla.

No comments:

Post a Comment