Monday, September 3

Nädalavahetuse tegemistest


Laupäeval, 1. septembril tähistasime Pamela sünnipäeva. Ta on sõbranna, kes oli minu kooliõde ja kes on üks oluline "lüli" meie kambas, aga ka kes on elanud aastaid juba Tallinnas. Me pole ammu üksteist näinud, sest ta oli terve suvi Londonis ja üldse on see kokkusaamine alati veidi keeruline olnud. Kuid nii mõnus oli näha ja mis enam - lõpuks ometi tema sünnipäeva tähistada.

Pühapäeval tuli Tõnu mulle külla (wipiiiii!) ja poole päevast me lihtsalt unelesime ning õhtul läksime mulle taaskord jakki otsima. Olen juba nii mitu poodi läbi käinud ja ikka ei leia mitte midagi normaalselt. Kummaline juba. Unustasin enda lemmiku jaki koju ja mul on alati üks paras jama nende jakkide leidmisega - seega ma ei imesta, miks ka praegu nii vaevaliselt läinud on. Naersime veel Margitiga, et raudselt Valga A&Gst leian endale midagi - nagu alati läheb. :D:D

Kui koju jõudsime, siis hakkasime kokkama (hoolimata sellest, et aeg oli hiline ja Tallinnas jälgin väga, mida söön). Tegime pastat sooja ananassi ja singikastmega. Muidu oleks kana sisse pannud, aga mul on lihtsalt meeletult sinki alles (nagu ka kõike muud toidukraami) ja otsustasime ära kasutada. Täna hommikul läks ta jälle bussi peale :( ja nüüd ootan nädalalõppu, sest siis lähen mina koju.

Me and superkokk aka supermees

12 comments:

  1. Mis head te sinna pasta sisse panite ja kuidas tegite? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keetsime pastat ja kaste: praetud punane sibul, ananassitükid omas mahlas, singitükid, basiilik ja vahukoor + veidi kodujuustu. Maitsestasime pasta ja valasime kastme peale. :) Vist sai kõik!? :D

      Delete
  2. Okeeeii, tänks Sandra sa ajasid kõhu niii tühjaks. :D

    ReplyDelete
  3. Oh see jakiteema on nii tuttav. Nagu kõikides poodides oleks ära keelatud normaalsete ja ägedate jakkide müümine :) Ajan ka juba vahelduva eduga jakki taga ja no ei leia :)

    http://everythingbyeve.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Õudne, kuidas ma kadestan inimesi, kes oskavad nii hästi ise asju meisterdada! Super ilus kaart :)
    Ja Sina oled lihtsalt nii siiralt armas :)

    Kuid tekkis küsimus, et miks just Tallinnas jälgid, mida sööd?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! :)
      ... jälgin, sest on aeg ennast taas hästi tundma hakata. :)

      Delete
  5. See pastaroog jäi mul kauaks kummitama. Nüüd tahaks ise ka proovida ja mul tekkis küsimus, kas keetsite ainult pastat või kuumutasite ka koorekastet? Ja pildi pealt tundus, et sinna on sattunud kohvikoore pakend, aga väga vist vahet ei ole kas kasutada kohvikoort või vahukoort? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehee. Keetsime pastat ja kuumutasime koort ka. Hiljem valasime pastale peale. Kuule ma arvan, et ei ole vahet, kui mul vahukoort parajasti ei ole, siis käib see ka :)

      Delete