Sunday, March 31

Life is MY creation


Olen natukene aega jälle eemal olnud ja mõtlesin, kuidas kõike vahepeal toimunut tagantjärele blogida, aga otsustasin, et blogin juba praegusest ning kui mõtted hakkavad otsa saama, kirjutan ka varasematest tegemistest.

Ma olen praegu nii õnnelik, sest mul on motivatsiooni. Nii õppida, ehete kallal nokitseda, trennis käia kui ka tervislikult toituda. Olin vahepeal juba täiesti mures, tuju oli kogu aeg halb, koolis ei läinud kõige paremini, naeratavast ja heatujulisest Sandrast oli asi kaugel ning enesetunne muutus iga päevaga aina halvemaks. Aga nüüd püüan vähem muretseda, vähem negatiivsetele asjadele mõelda, lasta tusane Tallinn endast vuhinal mööda ja lihtsalt olla attttituudiga go with the flow.

Täitsin mõni aeg tagasi enda väikse soovi ja läksin tagasi trenni. Proovisin esimest korda sellist aeroobikastiili nagu Bodyart. Mulle tohutult meeldis. Üldse, mulle meeldib käia rohkem fitness trennides, kui jõusaalis rühkida (loe: ma ei oska seal jõusaalis midagi teha). Hoogne muusika hoiab tuju üleval, treener süstib iga liigutusega positiivsust ja endale hakkab ka tunduma, et elu on ilus. Täna istusin ja ootasin järjekordset Bodyarti trenni ja vaatasin Zumbas tantsivaid inimesi. Nad tantsisid ikka kogu hingega. Super hoog oli sees! Treener oli ülimalt positiivne, pläkutas muhedaid ja motiveerivaid sõnu ning samal ajal mõtlesin, et ma pean kogu negatiivsuse endast mööda laskma ning oma elu nautima ja olema palju rõõmsam. Sest mul on totaalselt kõrini vinguvatest ja soppa pritsivatest inimestest. Ma olen viimasel ajal kogu selle tumeda pilve all olnud ja arvan, et aitab! Lihtsalt tuleb mõttes välja lõigata need inimesed, kes ei näe enda ümber (pigem teiste) muud, kui vigu.

Veel... on aeg ennast hästi tundma hakata. Ma tean, et mu kaal kõigub hästi kiiresti, kui ma trenni teen ja puhtamalt (tervislikumalt) söön, siis saaksin päris ruttu vormi tagasi (minu jaoks hea vorm=hea enesetunne=rõõmus Sandra). Minu ainus jama on olnud see, et olen õhinaga kolm korda trenni tegema hakanud (aastate jooksul, kodus trenni tehes, ilma söömist muutmata) ja olen haigeks jäänud. Pärast neid kordi on jälle mott maas, haige olla ja kõik unarusse jäänud.

Kuid Bodyarti juurde tagasi tulles... Esimesel korral oli mul väga vinge treener Kadi Valgma, kes arvestas sellega, et me kolmekesi (mina, Kadi ja Karo) oleme esimest korda ja näitas meile palju põhiliigutusi. Bodyart on rahulik, aga tohutult tõhus. Osade venituste ajal terve keha lihtsalt värises pingutusest. Hästi oluline on sisse- ja väljahingamine. Iga venituse ajal tuleb meeles pidada, et nüüd tuleb hingata. :) Minu jaoks oli alguses päris keeruline, mõtlesin ikka liigutuste peale ja korralik hingamine ununes. Treeneri juures meeldis veel see, et ta elas kõigile tohutult kaasa ning kui mul midagi välja ei tulnud, siis tuli ja aitas. 

Ühel korral ei saanud mingi sirutusega hakkama, siis tuli nõu andma ja kui lõpuks hakkama sain, tegi seljale pai. Hästi armas personaalne suhtumine oli tal. Lisaks oli hästi vahva see, et teised trennikaaslased olid abivalmid. Läksime kolmekesi esimest korda Bodyarti ja ei teadnud, mida peale hakata. Siis küsis kohe üks naine, et kas me oleme esimest korda ja kui ütlesime jah, ütles ta meile, et võtaksime endale matid.

Bodyartis jõudsin selgusele, et minu hea painduvus on kadumas (aeroobikakursus kehalises oli alati minu lemmik, armastasin painduvusharjutusi, sest kuna üldiselt spordis olen ma päris pussu, siis seal sain olla üks parimatest). Täna, teist korda käies tundsin ennast juba paremini, osad liigutused tulid edukamalt välja kui esimesel korral ja tuju läheb aina paremaks. Bodyart lõpeb mõnusa "tuduga", kus treener kõigile tekid peale paneb. Mõnna! :)

 Tõnu ja Sandra said kokku ja hakkasid süüa tegema :)
 Tõnu ja Sandra said kokku ja läksid sööma :)
 Kuna olin vahepeal pikalt kodus, koristasin kappe ja leidsin üles enda lõpetamise ümbrikud ja kaardid. Lugesin, naersin, meenutasin kui järsku leidsin selle ümbriku. Enne seda jõudsin peas juba mõelda, et mõtleee kui lahe oleks, kui seal oleks veel raha alles. Ja arvake ära! Oligi! Ma olin täiesti unustanud, et olin suvel raha "kõrvale" pannud :)
 Tahtsin ta naljakas poosis magamast tabada, aga suslik keeras pea ikka minu poole :)
 Kõik lõuna ajal Baby Backi, sest seal on KÕIK pearoad -50%. Sain selle roa näiteks 4.70 eest!
 Huuuge mango-smooti Baby Backis
 Nimekaimukesega pärast sushitamist YO!-tamas!
BRUNO MARS! BRUNO MARS!


Tsau!
Ma püüan tublim olla ja tihedamini kirjutada!

10 comments:

  1. Teist lõiku loeks nagu enda kohta. Ma tunnen, kuidas mul viimased kaks nädalat kõik ainult allamäge läheb. Ma olen nii tusane, mossitan ja kellegagi suhelda ei taha. Lukustaks ennast lihtsalt kuskile tuppa ja istuks omaette..

    Aitähh sulle väikese inspiratsiooni ja positiivse "süsti" eest. Life is my creation. Nii kaua, kui omi halbu mõtteid mõtetes hoian.. lähebki kõik kehvasti. Üritan oma mõtteid muuta positiivsemaks.

    Pai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Võtan pai vastu ja saadan kaks tükki tagasi ka!

      Lahe, et äratundmisrõõm oli. Ma arvan, et see talv on ikkagi liiga kauaks jäänud ja paljud-paljud muutnud sama tusaseks nagu minu. Aga püüa Sina ka enda jaoks midagi leida, mis selle tusase tuju minema peletab. ;)

      Delete
  2. Väga head mõtted, täpselt nii tulebki teha ja lasta negatiivsusel endast mööda minna, nii raske kui see ka poleks.
    Tahtsin küsida, et mis huulepulka sa viimasel pildil kannad? Nii ilus roosa ja super pildid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anna, aitäh! See on p2 - copacabana 059 (ostsin Saksamaalt, ei tea, kas seda Eestis leidub).

      Delete
  3. Sa oled niiii armas. Ausalt :) Ja kusjuures, vaatasin seda 'dokumentaali' siis, kui Bruno selle üles laadis ja aeg-ajalt käin seda jälle vaatamas. Nii inspireeriv minu arust :) Ma olen alati soovinud, et ma saaks elus kunagi sama moodi tunda. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keidiiii :) Sinu pärast ma Brunot fännama hakkasingi. Kui mul paha tuju või tahan tuju boostida, siis vaatan Bruno intervjuusid (sh seda dokumentaali), tema rõõmus attitude paneb mind ka naeratama. :)

      Delete
  4. Soovitan Zumba trenni väga. Seal trennis on mõnusad suvised rütmid, mis süstivad täiega positiivsust ja peale trenni oled küll väsinud, kuid samas ülihea enesetunne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuuli, aitäh soovituse eest. Olen varem Zumbat teinud ka, tõesti süstib positiivsust. Praegu mõtlesin proovida treeninguid, mida varem pole katsetanud, aga plaanin ka Zumbat sinna sekka kombineerida :)

      Delete
  5. Zumba ja jõusaal- see combo on minu armastus :D
    Ja ilmselt korra nädalas hakkan jooksulindil käima :)

    Aga leida nõnda "natuke" raha :D oeh, mul oleks ka sellist süsti vaja :D

    Ilusat kevadet sulle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilusat kevadet Sulle ka ja ma pean ka ennast jõusaali vedama... enne pean selgeks endale tegema, mida seal üldse teha! :D

      Delete