Friday, March 8

Mida arvan vene toodetest?


Keskturu peatuse Maxima juures olev vene pood on Tallinna kolimisest peale olnud üks mu lemmikkohti. Olen ostnud sealt mitmeid meigieemaldajaid, tarvikuid pediküüri jaoks, lõhnakotikesi riidekappi panemiseks ja kehakoorijaid... ning igasugust muud pudi-padi. :)

Ja muidugi olen vene tooteid ka varem ostnud ja kunagi tegin isegi postituse Tartu Sepa turult ostetud asjadest. Mäletan, et tolle postituse all küsis üks neiu, et kas ja kuidas olen vene toodetega rahul. Kui paar päeva tagasi uuesti mõned vene tooted ostsin, siis tuli mul see küsimus meelde ja arvasin, et miks ka mitte enda arvamusest kirjutada.

Mul pole vene toodete kohta ühtegi halba sõna öelda. Olen läbi aegade ikka väga mitmeid kreeme-maske proovinud ema kõrvalt. Suurimad lemmikud on erinevad meigieemaldus piimad, mis enamasti on roosilõhnalised, jätavad naha super pehmeks ja hinnad on mõistlikud. Sortiment on ka üpriski lai. Alati, kui käin seal Maxima juures olevas vene poes, siis leian midagi uut ja põnevat.

Läksin siis taaskord sinna vene poodi, sest mäletasin, et seal müüakse hea lõhnaga vedelseepe. Alguses tahtsin osta üsna tavalise potsiku sees oleva mangolõhnalise seebi, aga siis märkasin riiulil seda "Maguskirsi ja mandli" kreemseepi ja lisaks lõhnale meeldis mulle ka pakend. Pildilt pole ehk väga hästi aru saada, aga selline lahe vintage näeb välja (jeap, isegi nii väikestele asjadele meeldib tähelepanu pöörata, jeebus - vedelseep ju!) - 1.77€.


Tundsin, et mu juuksed vajavad maske ja algatuseks ostsin stimuleeriva ja termoaktiivse maski, mis peaks parandama juukse struktuuri. Lisaks kergendab kammimist ja soengusse sättimist. Veel on kirjas, et stimuleerib juukse kasvu, aga see polnud peamine, mida kirjeldusest otsisin. Praegu mul pikkust on, aga tunnen, et juuksed on talvest väsinud ja vajavad boosti. Olen seda maski varemgi kasutanud ning mulle tundus küll, et see taastas mu juukseid - 2.29€.

Tselluliidivastate kehakreem kofeiini ja rohelise kohviga. Kõlas põnevalt ja otsustasin proovida, sest olen varemgi sarnaseid tselluliidivastaseid kreeme kasutanud. Efektiivsusest veel ei oska rääkida, aga hetkel saan öelda vaid seda, et kreemi on väga mõnus peale kanda ja tekitab pinguldava tunde küll - 3.20€


Natukene random, aga mulle meeldib igalt poolt maske kokku osta (ja muidugi neid proovida). Kõige esimesena püüdis pilku pakend. See on hapnikumask näonahale kollageeni ja puuviljahapetega. Puhastab nahka ja rikastab naharakke hapnikuga - 1.65€.


Ja lõpetuseks - atsetoonivaba küünelakieemaldaja. Kadi kommenteeris instagramis mu pilti ja ütles, et ta pole (toidu)poest ostetud küünelakieemaldajatega ka lakki nii hästi maha saanud kui sellega. Niiet ootused on suured :) - 0.63€.


17 comments:

  1. Ma ise olen kasutanud erinevaid vene juuksemaske ja super head on olnud. Jätavad nii pehmeks ja annavad kuidagi volüümi juurde. :)

    ReplyDelete
  2. Jah, tean ka juhuseid, kus vene juuksemaks on hoopistükis juustest ilma jätnud. Aga eks erandeid ole igasuguseid.

    ReplyDelete
  3. Mulle endale ka sümpatiseerivad vene tooted. Ikka väga häid asju leiab _)

    ReplyDelete
  4. Ei tea, kas sa tead või hoolid, aga Venemaal on selline seadus, et kõik kehahooldusvahendid peavad olema läbinud loomkatsed. Kuna pean loomkatseid väga julmaks, siis ei taha enam vene toodetega tegemist teha (kunagi üht-teist ostsin küll). Nüüd kasutan peamiselt cruelty-free tooteid, mis on enamasti ka loodussõbralikud/ökod (ja muidugi ka inimsõbralikud).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huvitav, Sinu kommentaar läks mul spam-kommentaaride alla ja nägin seda alles nüüd, 2. mail.

      Igastahes vau.. ma ei teadnudki seda. Ma nüüd KINDLASTI uurin rohkem selle kohta. Sinu kommentaari põhjal tahaksin kõik enda vene tooded praegu minema visata!

      Delete
  5. müüdakse ? Siiski müüakse! http://www.eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=m%C3%BC%C3%BCjakse&F=M

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh tähelepaneku eest. NB! Kirjavahemärk pannakse kohe pärast sõna :)

      Delete
  6. Enamik vene tooteid, mida ma proovinud olen, ei ole samuti pettumust tekitanud. Äkki peaks ka mõne sarnase poe üles otsima..
    Ja suur aitäh selle toreda kommentaari eest mu blogis:)
    -P.
    Bowtie Diary

    ReplyDelete
  7. Mul on sulle paar küsimust, loodan, et sa ei pahanda. Nimelt - kuidas sa valmistusid eesti keele eksamiks? Milliseid näiteid tõid vms? Kui palju varem hakkasid üldse eksamiteks valmistuma? Mida soovitaksid ühele sel aastal lõpetajale? Ja kas sa ka kartsid, et ei saa ülikooli sisse? Mida siis teinud oleksid? Kas arvad, et sel aastal on palju raskem tlü ajakirjandusse sisse saada?
    Ning kindlasti tahan soovida sulle edu kõigis tegemistes :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Muidugi ei pahanda! :)

      Kas Sulle sobib, kui teeksin sellest eraldi postituse?


      Aitäh ilusate soovide eest!

      Delete
  8. Jään postitust ootama! :)

    ReplyDelete
  9. Mina olen vene tooteid suhteliselt vähe kasutanud, aga siiamaani pole nendega eriti head suhted olnud. Ükskord kasutasin ühte vene juuksemaski, peale pesu oli täpselt selline tunne, et juuksed on veel mustemad, kui nad enne olid. Ja ükskord üks näokreem ka, mis mulle üldse ei sobinud. Aga eks see ole ka, et peab õige leidma, samamoodi nagu kõikide teiste maa toodetegagi :) Et kindlasti ei saa mõne proovimise korra järel vene tooteid kohe maha teha :)

    ReplyDelete
  10. Ootan ka seda postitust eksamitest. Palju ise punte said? :)

    ReplyDelete