Saturday, March 2

Natuke uusi ehteid


Tellisin tükk aga tagasi Pink Dragonfly'lt, aga alles eile tulin koju ja sain paki kätte. Varem olen neid laatadel müümas näinud ja mulle meeldivad nende lustakad ehted. Suured lemmikud on looma/linnu kujutistega kõrvakad ja kaelakeed. Ehted päriselus on sama nunnud kui piltidel ja tuju tegi eriti heaks kaasasolev kingitus - kaelakee ja kõrvarõngad. Kaelakee üle olin eriti õnnelik, sest tahtsin selle isegi osta, aga esialu piirdusin kahe asjaga. Niiet väga täppi kingitus! 

Veel kaks kaelakeed tellisin FashAddictist, nendega olen samuti väga rahul, kui välja arvata see, et lindudega kaelakeel kukkus üks lill kohe pakki avades küljest ära. Ja kolmnurkadega kaelakeed peab päris kaua sättima, et kolmnurgad kõik ühtemoodi jääksid - ilmselt pean mingisuguse süsteemi välja mõtlema. :)

Praegu muidu kõik... sätin ennast ruttu korda ja sõidan Tõnu juurde, tal oli eile sünnipäev ja täna tähistame tema kodustega. 

Ahjaa, paar päeva tagasi oli Elen mul külas ja me käisime jälle ühe saate salvestust vaatamas, aga sellest ei saa ma rääkida enne 24. märtsi. Kahjuks ei tohtinud pilte ka teha, aga tahaksin hiljem mõnda tähelepanekut ikkagi jagada. :)

 Selle pildi pühendan kahele armsale pärdikule Anna ja Liinale! :D
 Kingitus, mille kaasa sain :)

6 comments:

  1. Oiii, aitäh pühenduse eest, eriti cute! :D Need ehted sobivad sulle kindlasti ideaalselt! ;)

    ReplyDelete
  2. Aah jaaa see pühendus oli tõesti niiiii armaaas (: Tahan juba näha milliste outfitide juurde kõiki ehteid sobitad!

    ReplyDelete
  3. See kolmnurkadega kaelakee on paras pain in the ass, aga kui mötled välja kuidas need kõik ilusti kohal seisaks anna mulle ka teada. Ma sellepärast pole enda oma siiamaani kandnud, sest osad keeravad teistpidi ja pole just kõige ilusam. :/

    ReplyDelete
  4. Linnu kõrvarõngad on lemmikud :)

    http://cafe-talker.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Need esimesed kõrvarõngad on küll imearmsad! :)

    ReplyDelete
  6. Oi Sandra, kas sina oled tõesti Striitstaili poolt kinni püütud? :) http://p6drad-teel.net/~liisa/striitstail/pildid/sandra_0213-6.jpg

    Ps. Väga lahedad ehted! Viimane kaelaehe on nendest minu lemmik!

    ReplyDelete