Sunday, October 6

Soovitus :: Johnson's baby oil - veelgi pehmem nahk!

Johnson'si beebiõli on juba aastaid olnud üks minu lemmikuid kehahooldustooteid. Millegipärast taasavastasin beebiõli umbes kuu aega tagasi, ma ei tea miks ma vahepeal seda üldse koju ei ostnud.

Minu nipp on siis selline, et alati, kui pesust tulen määrin keha beebiõliga kokku ja alles siis kuivatan end käterätikuga. Tulemuseks on ERITI pehme ja ERITI mõnusalt lõhnav nahk. Ja päeva lõpuni!

Ent mis siin ikka pikemalt jutustada - järgmine kord, kui toidupoodi lähete, visake Johnson'si beebiõli ka korvi! Minul näiteks lõhnade osas eelistusi ei ole, kõik on head! ♥ :)

5 comments:

  1. Jätab naha mõnusaks küll, aga koostisainete nimekirjas on pea kõik asjad kahjulikud. Beebiõli on tegelikult nafta töötlemise jääkprodukt (õigemini selles sisalduv mineraalõli). Ma soovitaks mõne teise ja loodusliku õli vastu see välja vahetada. :)
    Kui sind huvitab, saad nt siit lähemalt lugeda: http://www.jovely.ee/blogi/mineraaloli
    Mis muidugi tänapäeval poleks kahjulik...:D Aga äkki on see teadmine sinu jaoks huvitav/vajalik.

    Http://everythingbyeve.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. oeh, beebipehme nahk küll, aga idee poolest määrid sa end naftasaadusega kokku. veel hullem on see, kui targad emmed oma titabeebsid sellega sisse määrivad. proovi parem mõnda looduslikku õli - veidi kallimad, aga kasulikud nahale. ja muide - mineraalõli, millest see beebiõli koosneb, on nii odav ja kasutu täiteaine, et nafta/kütusega tegelevad firmad maksavad kosmeetikagigantidele peale, et nad need meeletud kogused nende käest ära võtaks ja kasutaks oma toodetes, sest see on nii tühi ja mõttetu ja potentsiaalselt inimkehale kahjulik aine.

    ReplyDelete
  3. Eve ja Mirjam - kui ikka kaks inimest korraga midagi samasugust kirjutab, siis pean koostisosa järele vaatama küll! Ja uurin mineraalõlide kohta, ehk peaksin tõesti enda näha vastu pigem suuremat hoolt kandma! :)

    Tänud, et silmad avasite ja mitte parastaval, vaid heatahtlikul moel! :)

    ReplyDelete
  4. Sandra, võid lugeda seda artiklit, mis mineraalõlide kohta hiljuti avaldati :) Link siin: http://naistekas.delfi.ee/tervis/tervis/keha-salakaval-sober-mineraaloli-meie-kosmeetikas-ja-toidus.d?id=66858923

    Pean tõdema, et ega ma ise ka päris puhas pole, mis puudutab mineraalõlide kasutamist. Üritan küll kasutada looduslikke kehakreeme, aga mõned kreemid lihtsalt on "nii head oma halbuses" - E. Ardeni meetükikestega kreemi lõhn on ju imehea, aga koostisosade nimekirjas ilutseb muuhulgas ka mineraalõli. Tahaks ju küll oma keha eest parimat hoolt kanda, aga kiusatustele vastupanek on mõnikord niiiii raske :))

    ReplyDelete
  5. Nõustun eelnevate kommenteerijatega. Isiklikult soovitan mandliõli, avokaadoõli ja jojobaõli, mine lihtsalt apteeki ja vaata mis õlisid seal pakutakse.

    ReplyDelete