Sunday, December 15

Bogijad moeturul @ Sinilind


Laupäeval said vahvad ja veel vahvamad blogijad kokku, et riiulile jäänud ehted & kapis haigutavad riided ülisoodsate hindade eest maha müüa ning võin käsi südamel öelda, et oli taaskord igati vahva üritus! Tore oli juba tuttavaid saatusekaaslasi näha ja üheskoos nendega midagi teha.

Kuigi kirbukas algas lõuna paiku, siis meie tulime kohale juba kella kümneks ja I AM Photographer'i tiim õpetas meid ehete detaile atraktiivsemalt pildistama ning meile anti palju nõu ka kaamerate soetamise & muu tehnikavidinate osas.

Müümine läks palju paremini kui oodata oskasin - nüüd valdab mind totaalne kergendustunne, sest mul on kapis palju rohkem ruumi! Vanaema ütles ka, et luges hiljuti artiklit, kus soovitati enne uut aastat kapile ring peale teha ja ära anda või müüa riided, mis on kauaks tolmu koguma jäänud või lihtsalt enam ei sobi - nii olevat kergem uuele aastale vastu minna!

Kusjuures, mulle just meenus (ja mõtlesin kohe ka teilt küsida), et minult on kunagi küsitud kas ma ei karda, et saan sekkarist ostetud riietega kaasa teise inimese negatiivse aura... See on tegelikult väga hea küsimus! Eriti mulle, kes on suhteliselt ebauslik ja samal ajal kirbukaid armastav inimene... Tahaksin tõesti väga teada,  etmida teie arvate ja kas teie seas on keegi, kes sel põhjusel juba kantud ehteid või riideid ei osta? :)


Ennast hoidsin ikka sajaga tagasi ja ostsin ainult need kõrvarõngad! Ja need ka ainult sellepärast, et mu "naabriplika" Anete asjad olid lihtsalt nii ahvatlevad! Aga nüüd on need imeilusad kõrvakad minu ja vaid 2.50€ eest. :)



... & meie mahe goodiebag! Olen eriti õnnelik selle öökullikese pärast, sest käisin just hiljuti ühes poes käsitööehteid piilumas ja jätsin raske südamega just selle endast maha. Mõtlesin, et küll hiljem soetan! Aga nii lahe, et selle öökulli ikkagi endale sain, sest kui ma õigesti mäletan, siis see oli ka ainuke öökull! :)


Aitäh outfiti piltide eest Sulle Anete (kindlasti vaadake ka teisi tema tehtud pilte fb fännikalt) ja aitäh Sulle Piia nii laheda ürituse korraldamise eest! Oled megatubli ja kindlasti jääme ootama järgmist kirbukat! ♥

7 comments:

  1. Me kunagi käisime ravitseja juures siis ta ka ütles, et kui osta kantud riideid siis saab need haigused ja negatiivse energia. Pärast seda mu ema enam ei osta mitte ühtegi asja sealt. Ma ise ka pigem ostan uued või kui kantud siis sõbranna või tuttava omad. :)

    ReplyDelete
  2. Ka mina olen sellele mõelnud, kui ostan endale mõne hilbu, et milline see inimene oli, kellele ese kuulus... Negatiivset energiat ma ei karda, kuna ilmselt on inimene oma riide vabatahtlikult loovutanud ja ilmselt soovib oma esemega, mida tal enam tarvis pole, kellelegi teisele head teha :)

    ReplyDelete
  3. Esimene pilt sinust on nii kena! :)

    ReplyDelete
  4. Nii head pildid (au ja kiitus fotograafile) ja Sina oled ilus ja pilkupüüdev nagu ikka :)
    Mõnusat jõuluaega!

    Kertu

    ReplyDelete
  5. Minu meelest on asi täiesti mõtlemises kinni- kui olla ebausklik, siis ongi võimalik endale see negatiivne energia ise külge mõelda ja täiesti tavalisi igapäevaseid äpardusi mõne pluusi kaela ajada. Ja tegelikult on arvatavasti selliseid "ajalooga" riideesemeid kaltsukates üsna vähe. Enamik ikkagi sellised "ostsin mingi moehilbu, kandsin paar korda, tüdinesin ära" eksemplarid. Vähemalt mina ostan enamus oma riideid kaltsukatest ja siiamaani ei saa öelda et elu kuidagi negatiivne oleks :)

    ReplyDelete
  6. Super ilus juuksevärv on Sul ikka :)

    ReplyDelete
  7. esimene pilt on tõeliselt armas! :)

    ReplyDelete