Wednesday, December 18

Parim viimase hetke jõulukingitus!


Kuna empsile nii meeldis minu eelmise aasta jõulukink neile, siis ta palus, et teeksin 2014. aastaks uue kalendri ja kuna seda parasjagu teengi, siis mõtlesin seda ka teiega jagada. :)

Selline kalender sobib super hästi viimase hetke jõulukingituseks, on soodne & tekitab sooja tunde mitte ainult kingi kättesaamise hetkel, aga ka järgmised 12 kuud! Pealegi, seda on lõbus kokku panna! :D

Mäletan, et kodus olles oli alati nii lahe vaadata kes parasjagu kuu "kaanestaar" on. Kalendrisse panin nii vanemate, enda & Tõnu, Serku & Laura ja kutsude pilte. Prindistuudiol on kalendri tegemiseks lausa omaette allalaaditav programm, kus saab kasutada erinevaid lõikepilte, raame ja muid kaunistusi. All ka pilt eelmise aasta kalendrist. :)

11 comments:

  1. Tegime õega sel aastal kõigile vanaemadele ja tädidele sellise kalendri, piltideks valisime kõik rohkem ja vähem naljakad pildid meist kahest. Kalendrid tulid nii toredad! :D

    ReplyDelete
  2. See on nii kihvt! Oleme vanaemale paar viimast aastat juba teinud sellised. Ta on alati nii rahule jäänud (:

    ReplyDelete
  3. Ma olen ka neid teinud, see aasta teen sama vanematele ja mother-in-law'le :))

    ReplyDelete
  4. Suurepärane idee, saigi just üks tellimus tehtud :P

    ReplyDelete
  5. Ohh... Kui kiiresti nad tellimuse täidavad? Saaks ma vaid selle programmi oma netipulgaga alla laetud, täna just mõtlesin, mis oleks eriti sobiv kink vanaemale... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead, Liisa, ma ei oska küll kindlasti öelda, aga eelmisel aastal sain kolme päevaga umbes kätte. :)

      Netipulgaga saab alla laadida küll, mina laadisin ka! :)

      Delete
  6. Tegin ka üks aasta emale selle kingiks, siis tema tehtud loodusfotodega. Ta oli ülurõõmus selel üle. Praegu mõtlesin, et oleks võinud ju vanavanematele sellise teha, aga ma ei mäleta üldse, kui kiiresti nad selle valmis tegid.

    ReplyDelete
  7. Ma tahaks ka teada, et kui kaua neil umbes selle kalendri tegemisega aega võiks minna?
    Plaanin ka just sellist kalendrit sõbrannale kinkida...aga hoopis ise Photoshopitud naljapiltidega.

    ReplyDelete
  8. Minul just paar päeva tagasi saabus selline kalender, aga ma ei teinud kingituseks, vaid lihtsalt endale koju :) enda, oma elukaaslase ja meie loomade piltidega :) mina tegin selle picturehappy.ee lehel, soovitan seda kohta ka ;) kuigi seal täidetakse tellimust veidi kauem - 5 päeva tehakse ja 2 päevaga tuleb kohale.

    ReplyDelete
  9. See on väga vahva kink. Endalgi kaks kalendrit tegemisel :) Õnneks töötan sellises kohas, kus saan need ise välja lasta ja ära köita, seda lõbusam :D

    ReplyDelete
  10. Super äge, ma tean alati, kuidas vanematele meeldivad sellised kingitused :) Ma just ostsi poest musta värvi kalendri, kuhu saab sisse kleepida ja joonistada - loodetavasti meeldib see mu elukaaslasele!

    ReplyDelete