Wednesday, August 13

Puhkus & telkimine Hiiumaal!


Pärast laulupidu mõtlesime Tõnuga täiesti spontaanselt, et läheks õige Hiiumaale (alguses pidime lihtsalt Haapsallu minema). Tollel hetkel polnud ka kusagil telkimas käinud & otsus tehtud saigi. Lisaks mõtlesime, et pole juba ammu lihtsalt kahekesi reisinud ja Hiiumaa tundus selleks ideaalne koht olevat.

Meil vedas ilmadega ja üleüldse oli seal kuidagi nii rahulik, vaikne, tühi - täpselt see, mida ootasime. Olime Hiiumaal kaks päeva ning ööbisime mõlemad ööd erinevatel RMK telkimisaladel. RMK on teinud tänuväärt tööd ja viimasel ajal on meil väga head kogemused nende puhkamisaladega olnud. Kui otsida, siis vaated on suurepärased, paljudes kohtades on suured grillahjud ja lauad-toolid, mis teevad olemise veel eriti mõnusaks.

Hiiumaal olles teadsime ka seda, et nende päevade jooksul peab Tõnu teada saama kas ta saab Viimsisse tööle või mitte ja ootasime telefonikõnet. Kuna kellaajaliselt hakkas tööpäeva lõpp lähenema, siis arvasime, et esmaspäeval kõnet ei tulegi ja küll nad helistavad järgmine päev. Mina jõudsin vähemalt nii juba mõtlema hakata ja korraks isegi unustasin ära, et midagi oodata tuleks. Päevitasime ja järsku (ilma telefonikõneta) hüppab Tõnu püsti ning hakkab tantsima... Ma veel mõtlesin, et no mõnel on küll alles hea tuju... Ja siis ütleb, et see on tema Victory Dance! Meie ootasime kogu aeg kõnet, aga tegelikult tuli vastus hoopis meilile... Ja siis tegime esimesel pildil olevad shampad (hoidsin neid külmas, sest ma teadsin, et meile on häid uudiseid) lahti - rõõmustasime & tähistasime. Ma olen nii õnnelik!

4 comments:

  1. Kus telkimisalal te ööbisite? :P plaan ka Hiiumaale minna nüüd, neid kohtasid seal nii palju, kus olla võiks, Ristnas iseenesest ilus, aga seal vist telkimisala pole?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liina, me olime vist Kõrgessaare vallas esimesel õhtul (ma küsin Tõnult selle täpsema koha üle) ja teisel õhtul olime kohe sadamast 3km. :)

      Delete
  2. Tõnul on nii äge särk! Kas tohib uurida, kust pärit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee, aitäh!! Aga pärit Sportsdirectist :)

      Delete