Monday, August 11

Tänavuse suve lemmarid! ♥


Suvi pole küll veel läbi, aga minu tänavuse suve lemmikud kujunesid välja juba mõni aeg tagasi ja ma arvan, et kuna paari nädalaga enam suurt midagi ei muutu, siis on ka postituseks õige aeg. :) Ilulemmikuid on sel korral üpris vähe, rohkem olen obsessed olnud pigem erinevatest kehahooldustoodetest. Postitus tuli üsna piiiikkk, mulle lihtsalt meeldib õhtuti lobiseda. :)

♥ KEHA
Kui Itaalia-Saksamaa reisilt tagasi jõudsin, avastasin, et Riia lennujaamas müüakse Victoria's Secreti tooteid ja kuna mul ei ole kunagi ühtegi olnud, siis mõtlesin kehakreemi ja -sprei soetada. Pluss neil oli selline diil, et osta kaks toodet ja saad kolmanda tasuta!

Olen seda kookoselõhnalist kehakreemi kunagi sõbranna kõrvalt katsetada saanud ja sellepärast selline kombovalik tehtud sai. Kehaspreid kasutan tegelikult rohkem riietel, näiteks pärast sauna või niisama pesus käimist - miskipärast riietel püsib lõhn kauem kui kehal. Aga muidu, tõesti, ülimõnus kombo.., olen suve algusest peale mõlemat kasutanud & endaga igale poole kaasa võtnud. Ja nagu pildilt näha on spreid veel 80% alles. :) Ainuke "miinus" kehakreemi juures on see, et olen herilastele ja igasugustele teistele pisiputukatele atraktiivsem kui eales varem - selle magusa lõhna pärast loomulikult.



♥ PÄEVITUS
Emps avastas Kaubamajakast ülimõnusa päikesekaitse sprei ja erinevalt paljudest teistest toodetest ei jää nahk pärast spreitamist ebameeldivalt õline. Tundub kvaliteetne toode, nahk on tunde pehme ja lõhn on kerge, aga väga hea. Naljakas, aga olen sel suvel eriti täheldanud seda, et ei taheta päikese käes olles või päevitades päikesekaitsekreemi kasutada... sest tahetakse ruttu pruuniks saada. Ma ei tea kust on tulnud see valearvamus. Päikesekaitsekreem aitab põletuse ja punetuse vastu (seda vastavalt SPFi tugevusele regulaarselt peale kandmist). 

Üks mu sõbranna ütles, et pole ühtegi kreemi, mis kaitseks sajaprotsendiliselt nahakahjustuste eest - jah, olen nõus, aga see ei tohiks olla vabandus. Me peaksime tegelikult enda eest rohkem hoolitsema ja ma ei mõtle hetkel niivõrd välimust kui tervist. Ja ausõna, tulevikus võitlen selle eest, et minu tütar ei võtaks mõttessegi sellise trendi nagu rapsiõliga päevitamise! :D



♥ ISEPRUUNISTUS
Kõik, kes on küsinud mu jume kohta - oma kaalukas osa on olnud päevitamisel, aga suurem sellel isepruunistaval vahul. Ehk siis ilma päevituseta ei saaks (ja ei tohiks :D) seda pruunistajat kasutada, sest see on isegi natuke liiga tume minu jaoks. Ostsin kogemata mediumi asemel darki ning kuna ma ta ikkagi endale soetasin, siis olen seda ka kasutanud. Aga ma arvan, et praegu, suvel, ei olegi väga hullu. 

Kui alguses mõtlesin, et ei hakka kinda peale 5€ raiskama, siis läksin poodi tagasi ja ostsin kinda ikkagi juurde, sest tegemist on suhteliselt intensiivse pruunistajaga ning üliraske oli peopesasid hiljem puhtaks saada. Nii et olge teie nutikamad ja ostke kinnas ka kohe kaasa. :)


KOSMEETIKA
Või noh, kas just kosmeetika, aga kuidagi paremini sõnastada ka ei osanud. See kommilõhnaline sädelus tuli minuga Itaaliast kaasa ja on olnud igati hea kaaslane sel suvel. Olen kasutanud nii jalgadel kui dekolteel ja olen terve suvi sillerdanud nagu Twilighti vampiir. :)



♥ ÕLI
Kookosõli olen maininud ka varasemates postitustes, aga olen maskitamise sel suvel taasavastanud ja vähemalt korra nädalas rutiiniks võtnud. Kookosõlil on palju väga häid omadusi ja kuna olen viimase aasta jooksul juukseid päris palju värvinud, vajavad nad väikest turgutamist. 

Enamasti teen juuksed juurtest alates õliga kokku, seon draakonipatsi ja pead pesen alles hommikul. Nii on juuksed terve öö niisutatud ja vitamiinidega rikastatud. :)



♥ JUUKSEHOOLDUS
Kui kookosõlile vaheldust tahan, siis võtan riiulilt Richi karamellilõhnalise maski ja poputan juukseid ca 15 minutit. Imeline toode, eriti just lõhna poolest. Aga juuksed teeb megapehmeks kaa, nii et üks pluss veel sellele!



♥ ÄPP
Tänapäeval ei ole ühe meeldiva keele selgeksõppimine enam kuigi keeruline! Mõeldakse välja erinevaid äppe ja portaale, mis aitavad keelearengule toetavalt kaasa. Näiteks avastasin, et Duolingol on huvitav äpp prantsuse keele õppimiseks ja õpitu kinnistumiseks. Huvitavaks teeb ta see, et rakendus ei sööda ette ainult lünktekste, aga ka pilte, erinevate pikkustega ülesandeid ja tänu häälfunktsioonile saab kohe teada, kas hääldus on õige. 

Ja iga õigesti vastatud ülesanne viib järgmise juurde ning samas on võimalik ka punkte teenida. Ja hiljem nende punktide eest endale midagi soetada, näiteks öökulli, kes selgitab juurde mõningaid põhireegleid. Ehk siis tegemist on justkui mänguga. Lisaks tuletab see äpp iga päev meelde, et keele selgeksõppimine vajab igapäevast harjutamist ja näitab tabelis ka isiklikku arengut. Prantsuse keel on üks paljudest keeltest, mida läbi selle rakenduse omandada saab. :) Soovitan igati uurida!


♥ RÄNDOM
Jep, suhteliselt rändom lemmik. Aga see karamellikaste on nii hea! Kasutan seda suhkru asemel kohvi sees ja on sama hea kui siirupid - kui mitte paremgi!


♥ EHTED
Kõik väiksed ja tagasihoidlikud kõrvarõngad on selle suve teema (minu jaoks). Avastasin, et ükskõik kui palju ma ilusaid rippuvaid kõrvakaid ka ei ostaks - jäävad nad päeva lõpuks ikkagi kapinurka seisma. Ja see on olnud lihtsalt ideaalne leid, sest isegi need tavaliselt valged nööbid on päikese käes nii efektsed ja mitmetahulised, et midagi rippuvat polegi kõrva vaja panna. :)


♥ KÜÜNED
Küll ühes ja teises ning kolmandas küünetehnikus pettumine on ärgitanud minu huvi küünte ja geellakkimise vastu ning empsi innustusel soetasin endale lambi ja muu geellaki atribuutika ning olen teises suvepooles igal võimalikul hetkel küünte kallal nokitsenud ja uusi asju õppinud. Olen tegelikult alati tahtnud tegeleda ka mingi iluvaldkonnaga, aga pole leidnud enda jaoks seda õiget suunda. Ripsmeid ma paigaldada ei taha, kosmeetikuks õppimine poleks ka päris see, juuksuriks ma hästi ei sobiks... Aga tundub, et küüntega tegelemine oleks päris huvitav.


Praegu nokitsen ainult endale ja harjutan kätt sõbrannade peal, aga niipea kui Tallinnasse tagasi lähen, tahaksin jõuda ka koolitustele (alguses tahaksin tegeleda ainult geellakkimisega). Internetist saab küll palju õppida ja olen leidnud selleks juba erinevaid võimalusi, aga ma ikkagi tahaksin ka professionaali nõu ja kui kavatsen kooli kõrvalt ka kliente vastu võtma hakata, siis tahaksin olla ikkagi võimalikult enesekindel. Küünetehnikute maailm on päris põnev ja selleks, et ühest tegijast saaks üldse arvestatav küünetehnik, siis see nõuab palju pingutust, tunde ja tunde harjutamist ning motivatsiooni. Aga mulle tundub, et seda kõike minus on. 


♥ YOUTUBERDAJA
Niomi Smart on üsna uus tegija Inglismaa youtuberdajate seas ja miskipärast ta mulle väga meeldib. Kes on rohkem youtube elustiilivlogijatega kursis, teavad hästi Inglismaa menukaid internetipersoone nagu Zoella, Alfie, Tanya, Jim, Joe, Caspar, Marcus ja kuna need inimesed on alati üksteise videotes, siis olen vlogides rohkem nägema hakanud ka Marcuse tüdrukut Niomit, kes on nüüd ka youtube tiimi "astunud" ja videosid tegema hakanud. Mulle vist meeldib tema siirus ja lihtsus ning tema videosid on lihtsalt mõnus vaadata. :)



7 comments:

  1. Huvitav, miks blogger Su uusi postitusi enam esile ei too, vaid näen ainult FB kaudu, et midagi on lisatud? :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul bloglovin'iga sama teema - ei kuva Sinu uusi postitusi :(

      Delete
  2. hei, kas oskad mingit head toodet juustele soovitada, mis tuhmid juuksed säravaks lööks ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heips! Mulle näiteks meeldib väga TIGI S-Factory Smoothing Lusterizer ehk selline kerge sädelusega viimistlusaine. Hetkel on see ainuke viimistlusvahend mida kasutan. Lõhnab hästi, teeb juuksed pehmeks, on sirgendava toimega, hea kasutada enne sirgestamist ja päikese käes on eriti hästi näha, kuidas juustel on kerge läige. Seda saab soetada salongist aga ka Kaubamajast kui ka ILU poodidest. :)

      Delete
  3. Ei käi küll postitusega kokku, aga ka peale selle kaks uut postitust avastasin juhuslikult, kuna bloggerisse ei löönud :(

    ReplyDelete
  4. Pole üldse hullu, nüüd tean! Äkki sellepärast, et teisaldasin vahepeal osad postitused wordpressi...?

    ReplyDelete