Monday, March 14

Merci: Pühajärve ja Puka 2011


Täna käisime väikesel tuuril. Kui mina olin kirjandusraalil käisid teised Merci´kad Elvas mitteteatrite festivalil. Neil läks seal nii hästi, Pühajärve kool pani neid eriliselt tähele ning kutsus sellepärast enda kooli ka esinema. Kuna mõtlesime, et nagunii on üks sõit, siis räägiti ka Puka kooliga, et ehk tahavad nemad samuti meid näha. Nad olid nõus. Meil on üldse sel aastal plaanis teha oma näitetrupiga väike tuur, millega läheme esinema kaugemalegi - näiteks Tallinnasse.

Johannaga
Zobar/sõdur, Rusalina, Chudra/mutt

Kuna Liinake käis meil mandliopil, pidin ma tema rolli tegema....Aarrgghh... Ma olen lihtsalt nii nautinud alati seda, kuidas ta on enda karakterit mänginud. Hea oli istuda ja oodata, et Liina räägib kohe ära ja siis hakkab möll laval pihta. Nüüd pidin seda tegema MINA. Mul läks normaalselt aga ma ei teinud kindlasti seda niiiii hästi, nagu tema. Küll sa kooliteatrite festivalil alles näitad, eks!

"Sinu näol...näen ma surmavarju.."
Sain kaa mõrvastseeni teha... jei
Nooh, mustlased, taskud said head manti täis, jap?
Kaarin ja Andra niisama ehteid varastamas...
Sandra&Sandra
KOOLITEATRITEL NÄEME!!

3 comments:

  1. nii lahe on piltidel näha kooli, kus mina käisin (Pühajärve), mul õde käib seal ikka veel ja kui ta koju tuli rääkis ta, et neil oli koolis võimalus ühte näidendit näha ja kusjuures ta oli sellest päris vaimustuses :).
    Hehe, Sihva poes ka pilte teinud, vahva :)

    ReplyDelete
  2. Täna hommikul leidsin kapi pealt sinu peaehte pärlirea, mis eelmisest korrast minu kätte jäi...Ja mõtlesin, kui ägedad te ikka olite! Zobari jaoks mõeldud parukas on siiani ülim:D
    NB!See esimene pilt on lihtsalt IMELINE!

    ReplyDelete
  3. Kadri - milline suur üllatus! Vahva, kui talle meeldis.
    Sihva pood ikka jäädvustatud!:)
    Helina - missmiss!

    ReplyDelete