Saturday, March 12

Valentinipäeva ball 2011


Pärast meediakoolitust oli ees juba järgmine üritus - Valentinipäeva ball. Meil on iga aasta valentinipäeva ajal disko, seepärast mõtlesimegi sel korral midagi teistsugust teha ja vaadata, kuidas läks. Ütleme nii, et inimesed on ikka kartlikud küll - kui kuulutatakse välja pidulikum üritus, satutakse paanikasse. Mis ma selga panen? Ma ei oska tantsida? Ball on ju nii tohutult pidulik värk? SEE BALL EI olnud mõeldud ju konkureerima abiturentide balliga, mis igal aastal on! See oli mõeldud, et panna midagi pidulikku selga ja kuulata bändi, mitte järjekordne disko, kus õntsa-õntsa järele ainult tantsida.

Minu jaoks on nii naljakas, et ei tuldud kohale sellepärast, et polnud kleiti. No camoon! Ma olen see kord vist tõesti negatiivne. :D SIISKI oli peol ikkagi neid, kes tulid tagasihoidlikes riietes. Need on inimesed ilma kompleksideta, kohe hea meel on, et meie seas on ilma kompleksideta inimesi ka on. :D

Mulle öeldi ka, et mul lihtne öelda, sest kleit on olemas. Jaa, oligi. See oli see kleit, millega käisin Tõnu abiturientide ballil. Seisab kapis lihtsalt ju, mul oli nii hea meel, et sain selle jälle selga panna. Ega ma ei oleks spetsiaalselt selle peo jaoks ballikleiti ostma läinud.


Meid oli peol vähe - alguses oli kohe päris kurb olla. Kindlasti oli asi selles, et veebruaris tänu külmapühadele ürituse edasi lükkasime, kuid sinna ei saanud midagi parata, tahtsime ikka pidu teha.

Kui Tõnuga uksest sisse astusime, siis öeldi meile, et peame avavalssi tegema, sest kedagi teist polnud võtta. Enne peole minekut Tõnuga veel naersime ja proovisime kodus tantsida, kas meil üldse valss enam välja tulebki. Mäletan, kuidas enne abiturientide balli musi juures tantsisime, tantsisime, tantsisime. Ma ei tea, meil on nii raske koos tantsida, läheme nii krampi... see ongi meie ainuke pikkuse probleem. :D

Igastahes, sellepärast olimegi üsna ehmunud - ei tahtnud häbi ka teha ju. :D Aga mis seal ikka, läksime ja tantsisime. Õnneks tulid Timo, Kertily, Remo ja Liisa ka appi, thank God!!

Tõnnukene... Mida sina veel tantsisid?

Meil oli nii lahe bänd esinema kutsutud (DIALEKT). Hästi andekad noored, peaks mainima. Mulle väga meeldis see, mis nad tegid. Olenemata sellest, et meid nii vähe oli, ütlesid nad, et olemime nende parim publik!


Me mõtlesime välja sellise fotonurga ka. :) See oli päris hea mõte, pildid tulid ilusad, pealegi oli teistel lõbus poosetada. :D heheh

musimusmussmusmusiii
Valentini ja Valentina valmised. Oleksime äärepealt ära jätnud, sest arvasime, et osalejaid ei ole. Üllatuseks võttis aga päris mitu paari osa. :)
Auhinnad... :)
Võitjad....dadadaaaa...
ai-ai-ai, Rassu - vahele jäid!
upssss......
Peo südamlik lõpp :)

3 comments:

  1. te olete nii armsad koos, nii hea vaadata.. ja sa näed välja suurepärane!

    ReplyDelete
  2. Tundub, et teil oli järjekordne tore üritus:)
    No eelmine kommenteerija on minu poolt ka kõik ära öelnud, mul jääb vaid lisada, et arvan sama!
    Sain sulle nüüd oma õige kasutajaga ka followeriks hakata :) varem oli minig hull jama sellega.

    Ole tubli! :)

    ReplyDelete
  3. Sannu... aitäh-aitäh Sulle!
    Kadri - tore, et saad nüüd teistmoodi stalkida! :D Aitäh Sulle ka!

    ReplyDelete