Saturday, June 25

Kullakeste lõpetamine


Viimane lõpetamise postitus! Lõpuks jõudis aeg kätte oma kooli lõpetajateni. Aktus venis niiiiiii pikaks, et me ei jõudnudki Krissu lõpetamisele, läksime otse tema lõpetamispeole. Mh. Sealt tulime ka plaanitust varem ära, hommikul läksime kambakesi Lemmele, jaanipäeva pidama. Long story short - väga mõnus jaanipäev oli!!


Rääkisin vist eelmises postituses, et pean kimpe tegema. Sellised kimbud siis valmisid. Karikakrad kasvavad õue peal, sealt ongi peamine materjal pärit. Lisasin siis natukene lipse ja lindimaterjali, et välimus oleks kaunim.

Kaart Krissule

Kahju, et see kaart ei ole enam Krissu käes. Kindlasti ei tahtnud keegi tahtlikult Krissu kingitust ära kaotada ja seda kaarti ka, aga järgmine kord tean, et ei saa võõraid usaldada. Nii haige, et julgesin usaldada, aga see selleks. See kaart läks kaduma või on kellegi sellise käes, kellele see polnud mõeldud. Inimesed suudavad ikka tihti üllatada. Ah vahet pole, mul läks jälle tuju ära, kui selle peale mõtlema hakkasin. 

Igastahes, see kaart tahab kujutada endast mitut erinevat teekonda, mille vahel tuleb Krissul edaspidi valida. Muidugi on inimese elus pidevalt erinevad teekonnad ja uksed, mida tuleb läbida, aga pärast keskkooli pole igal sammul kannul vanemaid, kes saaksid suunata. Ellu tuleb palju erinevaid inimesi. Väga super inimesi, mis on väga lahe, aga puututakse kokku ka ebameeldivate inimestega Seega peab tulevikus eriti iseendaks jääma nind valida just selle vahel, mida ise tahetakse, mis endale meeldib.

Alisa kaart
Liisi
Timo
Ketu
With Kristi
Alisa imeilus kleit
Hahaaa, kaskadöör
Alisa & Liisi. Enne lõpupidu olin Alisa juures, tegin talle meigi, mis sobis nii hästi tema kleidiga. :)
Ketu... ja taga piilub Max

Meil õpilasesindusel on traditsiooniks saanud albumite kinkimine lõpetamiste puhul. Albumid sisaldavad pilte, mis on seotud õpilasesinduses olnud ajaga. Veel juurde kirjutavad teised liikmed iseloomustuse, mingisuguse mälestuse või õnnesoovi. Arvan, et see on nii hea kingitus ühele lõpetajale õpilasesinduse poolt. Sellel aastal tegime albumeid neile, kes on viimase paari aasta jooksul õpilasesindusega seotud olnud. 9 albumit tuli kokku.


Enne meie kooli lõpetamisi mõtlesin, et teen ühe kleidi ümber. Mulle ei meeldinud selle kleidi varukad. Kleit on tehtud kihtidena, kõige alumine kiht on nagu alusriidest tehtud. Varukatel ei olnud alusriiet vaid oli ühekihiline ja see jättis inetu mulje. Võtsin varukad küljest ära ja õmblesin pitsi külge. Siis vaatasin, et see kleit on ikkagi kuidagilt liiga suur mulle, natuke lai. 36 number aga jah. Tegelikult oligi see mõeldud, et ta jääks kuidagilt selline õhuline, aga otsustasin ikkagi ümber õmmelda. :D


Selline postitus siis sel korral. Nüüd on lõpetamised läbi ja jaanipäev samuti. Naudin veel natukene aega kodus olemist, vaatan private practice´t mingisuguselt online lehelt, mida Tõnu mulle andis ja peaksin vist natukene filme laeva peale tõmbama. Teisipäeval läheme ilmselt juba laevale. Ma arvan, et laeval saan teha tihedamini sissekandeid. Kirjutan "laevasissekandeid", teavitan, kuidas meil Atsiga töö on jne. :)

No comments:

Post a Comment