Sunday, January 22

Arghh, parimad pardal!


Reedel oli mul au olla Valgamaa vabatahtlike tänuürituspeol Soorus. Peo idee oli tänada inimesi, kes on Valgamaal vabatahtliku tööd teinud. Ma arvan, et mind kutsuti sinna peamiselt sellepärast, et tegelen Tanklaga ja noortekeskusega. Tõnu kutsuti noortekas vabatahliku töö tegemise eest. (Ja jeee, ma sain lõpuks oma Tankla vabatahtliku passi ka kätte!!!)

Minul oli päris lõbus, nalja sai. Eks see kostüümipidu teebki asja ju huvitavamaks, inimesed elavad rolli sisse. Teemaks oli meri, aga merega seonduvad piraadid ka. Mina ja Tõnu maskeerisime ennast piraatideks, aksessuaarid saime tema õepojalt Emililt. Veab, et ta meil suur piraadifänn on.

Mis me seal veel siis tegime? Kogunesime, moodustasime grupid ja edaspidine töö käiski gruppide viisi. Töötubade ja muude tegevuste vahelduseks mängisime ühismänge, sõime, kuulasime üllatusesinejat, vaatasime kontserti jne. 

Kahjuks ei saanud ma seal lõpuni olla, sest läksin Kristi sünnipäevale. Lahkusin peolt kaheksa ajal. Vahetasin kodus ruttu riided, tegin Kristi kaardi lõpuni ja sõitsin Tagulasse.

Tegin endale põneva kassisilma meigi, aga pildile jäädvustada ei suutnud kahjuks. Kiireks läks ja hiljem unustasin ära. Kandsin katkiseid retuuse (tundus, et läksid stiiliga kokku, meremehe stiilis pluusi (see lips on sinna ise pandud) ja käes-kõrvas-sõrmes oli tohutult erinevaid ehteid, vööl hoidsin püssi.

 Kui ma ei saa seda, mida ma tahan, siis ma hoian hinge nii kaua kinni, kuni ma selle saan :D -  Öelge nüüd mulle, mis multikast see on!
 Samamütsilised; Sirly
 Jep, vot nii nad kõik teevad minuga pilti tehes
 Suguvõsa priimused :) Alice, Priit & Mina
 Tankla pass!!!!! :)
 Minu super talented sugulane :)
 Uppuja päästmine on uppuja enda asi

8 comments:

  1. Kaamera ikka väga armastab sind!

    ReplyDelete
  2. Kui ma ei saa seda, mida ma tahan, siis ma hoian hinge nii kaua kinni, kuni ma selle saan :D - Öelge nüüd mulle, mis multikast see on! - Ma pakuks et äkki "Despicable Me " :P

    ReplyDelete
  3. Mitte et kaamera sind armastaks, vaid maailma ilusamat tüdrukut jäädvustaks ka kehvimad kaamerad suurepärasena. Oled haruldane!

    ReplyDelete