Tuesday, January 17

Õhtusöök metsises


Eksperimendi jätkuks: Õhtustasime hotell Metsises Valgas, mina pole seal varem käinud, Tõnu see-eest on. Tahtsin teada, mis see endast kujutab, sest mõned tuttavad on seda kiitnud.

Kui sisse läksime, oli kõik juba nii mõnus. Sisustus, kaminas praksuv tuli, mõnus kõrvu paitav vaikne muusika, ruum oli hämar ja olemine lihtsalt õhtuselt tasane.

Mina tellisin seente ja sibulahapukoorega gratineeritud seakarbonaad, kartuli saute´kirsstomatiga, punaveinikastmes (8€) ja Tõnu härja välisfilee lehtpihvi, koorese konjakikastmes koos peekonikartuli struudeliga (9€). Lisaks tellisin cappucino (1,70€) ja Tõnu tähistas natukene enda nimepäeva. :)

Teate kui nämm oli... Me tegime Tõnuga alguses nii, et sõime mõlemad enda peapraest pool ära ja siis tegime väikse swap-swapi ja maitsesime üksteise praade. Tõnule maitses minu praad rohkem, mulle aga meeldis tema oma. Hea diil. :)

Ei oska väga pikemalt midagi öelda, et jäime Tõnuga hästi rahule, veetsime mõnusa õhtu, nautisime ja sõime, teenindus oli meeldiv, koht suurepärane, söök divane. Oleksin veel positiivsemalt meelestatud, kui jookide nimekirjas oleks olnud rohkem alkoholivaba jooke, näiteks jäätisekokteile või midagi. Et oleks olnud valikut. Soovitame soojalt sinna minna.

 Härja välisfilee lehtpihvi, koorese konjakikastmes koos peekonikartuli struudeliga
 Seente ja sibulahapukoorega gratineeritud seakarbonaad, kartuli saute´kirsstomatiga, punaveinikastmes

Väike uptade: Ma ei saanud täna juuksurisse minna, sest mu juuksur jäi haigeks, homme hakkan noortekeskuses ehetetuba "ehtelageas" tegema. :)

4 comments:

  1. Ma soovitan proovida parti veinikastmes Metsises. Minu vaieldamatu lemmik. Ülimalt maitsev samuti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa - mulle jäi see kohe silma. Olen parti veinikastmes söönud ühes teises restoranis ja sel korral tahtsin midagi uut proovida. Ma tänan soovituse eest! :)

      Delete
  2. Sa oled nii armsa ja toreda olekuga. Ja su blogi on ka väga huvitav lugeda. Võiksid tihedamini postitada oma tegevustest. :)

    ReplyDelete