Monday, January 9

OOTD 09.01


Teen siis algust OOTD ehk postitustega, kus näitan, mida päeval kandsin. Usun, et igapäevased postitused ehk nii huvitavad ei olegi, sest enamus ajast kannan erinevaid retuuse ja midagi enamjaolt mugavat. Lisan ehetega omapära juurde. Koolis jah, eelistan mugavust. :)

Tänane outfit on sarnane eilsele postitusele ja kandsin põhimõtteliselt seda sama ka täna koolis. See kampsik on juba nii minu kui ka teiste lemmik. Loodan, et homme suudan "särada" millegi muuga. :)



|Cardigan H&M, Leggings Sixtina, Necklace Expressions, Ring and barcelet from Riga|
|Essence nail polishes|
|True Match foundation, Creamy drean foundation, Maybelline the Falsies volum', e.l.f Counturing & Bronzing Powder, Maybelline expression eyebrow pencil, Manhattan Natural Bronzing Powder, bi:ju Light reflecting concealer|

4 comments:

  1. Mind hakkas huulepulk huvitama :) Mis firma ja mis toon? :)

    ReplyDelete
  2. Nendel piltidel on mul huultel Cream dream foundation ehk jumestuskreem, pole huulepulk :)

    ReplyDelete
  3. On sul mõnda head nippi, kuidas sarnast küünelakki küüntelt maha saada? Mulle meeldivad ka sellised lakid aga neid on jube tüütu küüntelt pärast maha võtta.
    Muidu nii mõnus outfit. Käevõru on väga mõnus:)

    ReplyDelete
  4. Heips, Mari-Liis! Mul ei ole erilist nippi, sest panen üsna mitu kihti sädelevat küünelakki, et ta jääks efekte ja sellepärast umbes kolmandandal päeval saan selle nii maha, et lihtsalt koorin küünelt maha. Aitäh!

    ReplyDelete