Tuesday, January 10

Uus shampoon ja palsam, kehahooldustooteid


Vahepeal on salongishampoonid otsakorrale jõudma hakanud ja oligi õige aeg uued osta. Postitusest, kus tutvustasin üldiselt enda juuksehooldustooteid, võib Tigi Bead Head'i Leave-in Conditioner juba tuttav üsna olla. Ka see sai vahepeal otsa. Sel korral siis ostetud terve komplekt - ka shampoon ja palsam.

Kasutan shampooni ja palsamit esimest korda (just selle sarja oma) ning esmamulje on hea. Suurepärases lõhnas olin juba pudelitele peale vaadates kindel, sest pähejäetav palsam oli i m e l i n e.

Shampoon ja palsam mõlemad aitavad juukseid kaitsta UV-kiirguse ja tuhmumise eest. Hoiab värvitud juuksed ilusana, muudab need siledaks ja läikivaks. Lisaks + veel, et nad on sulfaadivabad. Mina olen äärmiselt rahul. :)

Tartu Lõunakeskuse I.L.U poest, shampoon 250ml 15,90€
 Tartu Lõunakeskuse I.L.U poest, palsam 200ml 17,90€
 Tartu Lõunakeskuse I.L.U poest, leave-in conditioner 250ml 19,50€

Lisaks  avastas mul emps üli head kehahooldusvahendid. Bränd on minu jaoks tundmatu - ziaja. Ostetud on need Tartu Lõunakeskuse aroomipoest ja hinnad olid alates 6€ (täpsemalt ei mäleta).

Tegemist on ziaja dušhigeeli, kehakoorija ja -võiga. Kõik nad on apelsiniga ja lihtsalt niiiii head. All vasakul on kehakoorija ning paremal -või. Eriti meeldib mulle see kehavõi..või kehakoorija...või dušigeel... Kõik nad on nii head ja isuäratavad!


Last but not least. See kehakreem pärineb samuti sealt aroomipoest. See on väga huvitav - hoolitseb nahka, ülendab meeli, on kuivale ja normaalsele nahale. Muudab naha elastseks ning siledaks. Selles on nii kitse- kui ka puuvillapiima ja lõhnab valge šokolaadi järele. Mmm, ma ütlen! Hinda kahjuks ei mäleta, aga see on mu lemmik kehakreem praegu. Seda on lihtsalt nii mõnus kehale kanda, sest see teeb naha tõesti pehmeks.


Kõike kõige paremat!

3 comments:

  1. Selline natuke tobe küsimus, aga kas selle poe nimi on lihtsalt aroomipood?(Siis tean, kas on mõtet Tallinnast ka otsida :P). Igaljuhul, tunduvad isuäratavad :)

    ReplyDelete
  2. JAAA selle poe nimi ongi tartus vähemalt suur silt poe peal vms AROOMIPOOD ja ma arvan et sa leiaks ikka tallinnast kaa sellisse poe:P

    ReplyDelete
  3. Keiju - jaa, just täpselt, ongi aroomipood. Pole tobe küsimus, muidugi küsi! :)

    ReplyDelete