Wednesday, January 11

Väike eksperiment


Tõnul tuli idee, et ma võiksin blogisse kirjutama hakata arvamusi ja tagasisidet väljas söömise käimise ja toitude kohta. Istusime ja arutasime restoranis mis meile meeldib ja mis mitte ning nii see idee tuligi.

Põhimõtteliselt arvasime, et kirjutan/kirjutame tagasisidena kõike, ka seda, mis ei meeldinud, sest see on ikkagi minu blogi ja võin enda mõtteid siin ju avaldada.!? Lisaks selline väike eksperiment paneb mind ja Tõnut rohkem katsetama, väljas käima jne.

Loomulikult kui see idee tuli, olid meil söögid juba söödud. Whop! Seega no pictures sel korral!

Läksime paar päeva tagasi õhtust sööma Otepää kohvik-restorani Lumi. Tõnu ootused olid kõrged, sest tegemist on Veiko Tääri avatud kohaga. Kohvik-restoran ise asub kesklinnas.

Interjöör oli suurepärane, kodune ja mõnus. Lisaks kohvikule jättis koht restorani mulje. Eriti meeldisid mulle täiesti tavalised lambikuplid, kuhu külge oli riputatud kahvlid-noad-lusikad kaunistuseks. Hästi lahendatud! Ka sisustus oli omanäoline - iga laua taga olid põhimõtteliselt erinevad toolid. Teenindus suurepärane. Hästi võeti vastu ja ettekandja oli meie vastu kena. 

Esimene pettumus tekkis siis, kui Margarita (4€) lauda toodi. Pole kunagi Margaritat lihtsalt puhtalt joonud, olen tellinud Maasika-Margaritasid ja maitsest olin lummatud. Mul polnud aimugi, et Margaritat ka ilma mahla, jää ja soolaääreta serveeritakse (isegi Tõnul polnud, kuigi ta tavaliselt oskab sellistele asjadele tähelepanu pöörata). Traditsiooniline variant sellest oli lihtsalt öäk. Küsisin kohe ka ettekandjalt järele ja tõepoolest, nemad serveerivad vaid traditsioonilist Margaritat. Ta tõi lahkesti mulle mahla ka juurde - nii armas ja vastutulelik temast! :)

Lisasin jõhvikamahla juurde, aga ega see paremaks midagi ei teinud, pealegi - puudus ikka purustatud jää ja soolaäär.. Ikka polnud see. Panin sinna lahjendamiseks vett juurde ja Tõnu mingisugust kuuma õunajooki (mis oli kusjuures maitsev), aga oh ei midagi. Lõpuks jõi selle ikka Tõnu ära, sest mina lihtsalt ei suutnud. Ma ei pane seda tegelikult restorani veaks, nüüd vähemalt oskan küsida.

Tellisime mõlemad Tõnuga Koorese broccoli-linnulihapasta ürdipangritataga (hind oli 5€). Mulle isegi päris maitses see pasta. Tõnu jaoks oli soolane.

Vot nii siis! Ma ei tea kas sellised postitused huvitaksid teid? Andke teada kommentaarides või siin all kastikestes, siis enam-vähem tean. Sel korral kahjuks pole jaa pilte, aga järgmisel korral klõpsutan kindlasti!

6 comments:

  1. See on hullult hea mõte! Kindlasti võiksid ellu viia selle. ;)

    ReplyDelete
  2. väga hea mõte , tõesti . :) kui võiksin soovitada : minge kunagi ka GMP clubhoteli sööma , tahaks teada , mis te sellisest kohast arvate . :)
    see lihtsalt soovitus . :P

    ReplyDelete
  3. noh, klassikalist margaritat serveeritaksegi ilma purujää ja mahlata. Ok, soolaäär võiks ikka olla.. aga need teised asjad ei kuulugi selle kokteili juurde. Plus, ka minul, klienditeenindajana, on ette tulnud, et tellitakse margarita ja seda lauda viies on pettumus suur, kuna oodati MAASIKA margaritat. Kaks erinevat kokteil ikkagi..niiet nuriseda võiks ainult enda teadmatuse üle :)

    ReplyDelete
  4. Esiteks, ma ei nurise ja teiseks kui oleksid minu sissekannet KORRALIKULT lugenud, siis teaksid, et ma rääkisingi enda kogenematusest.

    ReplyDelete