Wednesday, May 23

Üks päev Riias


Mõtlesime siin (eelmisel nädalal taas), et võiks minna Siirile (endine Tankla noortelehe peatoimetaja) Riiga - lennujaama vastu. Uute lehtedega ja puha. Ta oli umbes kuu aega Indias. Muidugi ta ei oodanud, et keegi talle vastu läheks ja see tegi asja veel põnevamaks.

Läksimegi kolmekesi, sest muidu tagasisõites oleks kitsaks läinud. Enne sõime Lillis kõhud täis... Nagu ülevalt võib näha. Proovige KINDLASTI seda lõhe ja kreveti tagliatellet seal. See on lihtsalt niiiiii hea!

Jõudsime natuke alla kahe tunni varem, kui plaanisime. Otsisime mingisugust kohta, kuhu parkida. Kui oleksime lennujaama juba ootama läinud, siis oleksime pidanud parkimise eest nii palju maksma. Leidsime mingisuguse metsatuka ja lihtsalt olime. Ilm oli ka paha. Vihmane selline.

Ootasime Siirit tükk aega hiljem lennujaamas. Mõtlesin, et kas ta tuleb ikka Pariisist. Rääkisin enne Riiga sõitmist Henriga, kes on Siiri vend. Esialgu ta ei osanud öelda, kus ta lend vahemaandumise teeb, ent pärast väikest uurimist aitas ta hädast välja. Seega lennujaamas olles ma ei uskunud, et Henri kuidagilt valesti mäletas või uuris. Siiril lihtsalt läkski rohkem aega. Kusjuures, ta jäi sellest bussist maha, millega ta pidi Valka sõitma. Rääkiski, et ta juba mõtles varjuvariante kojutulekuks.

Joonistasime talle ikka tervitusplakati ka "lätipäraselt"
 Uued haaremid
 Unustasin passi koju, mis nüüd saab?
 Ülla tegi jälle patsi noh :-)
Team. Ilma Siirita. Ootamas kusagil Riia metsade vahel...
 Kaks vaba tundi muudab mind selliseks. Eriti kui Ülla vingub kõrval, et tal on igav kui ma the Vampire diaries'i vaatan
 Jaa, vähe ei naerdud meie plakatit seal lennujaamas :-)
Instagram for sure
 Ma olin juba nii kurb, et Siirit ei tule ja ei tule ja ei tule
 ... ja sealt ta lõpuks tuligi, nii, et lausa ära ei tundnud
Läksime Chilli pizzasse sööma 

2 comments:

  1. Selline teemaväline küsimus,et mis telefon see täpsemalt on? :

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma pole kindel, aga vist Samsung Galaxy s2 ;-)

      Delete