Friday, June 28

ByeBye ~ Läksin reisile ja võtsin kaasa... ♥

Nüüd lähen taas väikesele puhkusele ja sel korral Saksamaale. Läheme Tõnu õe perele külla ja viibime seal kümme päeva. Ja sellepärast võib tuleval nädalal minu blogis väikene auguke haigutada. Aga tõeliselt väike, sest tulemas on paar vahvat postitust ja üks üllatus.

Seniks aga näitan, mida üldse kaasa võtsin. Kuna me reisime ainult käsipagasiga, siis tekkis eile õhtul challenge. Aga pole hullu, paljud mu sõbrad juba teavad, et oskan alati tagasihodlikult pakkida. :)

Eriti fancy'd need pildid muidugi välja ei näe, sest olen paljud asjad pakkinud minigrip kotikestesse. Ja juba aastaid ei võta ma kodust lahkudes kaasa täissuurused tooted: panen need alati väiksematesse karpidesse ja pudelitesse ümber.
Võtsin asju nii, et saaks sooja kui külmaga midagi kanda. Pehmed sokid on ainult piltidelt puudu... ja pükse ei hakanud ka pildistama. Aga kindlasti jääb silma minu maikalembus - neid peab alati igal pool palju kaasas olema, siis om hää.

Seniks aga kirjutamiseni!

Siia suutsin paigutada kõik vajamineva meigi!!
Empsi nooruspõlve käekott
Lugemiseks värske Anne & Stiil ja tabist "The Great Gatsby"

6 comments:

  1. apppi kui uskumatu, ma alles tulin saksamaalt ja seal olles nägin unes et sina oled ka seal janüüd sa lähedki :D

    ReplyDelete
  2. Kust sa kõige vasakpoolsema salli oled hankinud? Ning su ema käekott on nii ilus ja moodne! :)
    Ilusat reisi!

    ReplyDelete
  3. Mis firma laineripintsel Sul sellel pintslite pildil on ja kas oled sellega rahul? Mul endal oleks ka väga taolist vaja, seega oleksin väga tänulik, kui leiad aega vastata, Sul endal on alati nii ilus lainerijoon piltidel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, suur aitäh!

      Tead, sellel otsest firmat polegi, soetasin selle Kaubamaja ilumaailmast. Piilu sinna! :)

      Delete