Wednesday, June 19

Esimest korda Anne & Stiili korrespondent

Ligi kuu aega tagasi kirjutas mulle Anne & Stiili tegevtoimetaja ja küsis, kas mul oleks huvi minna ühele juuksuriüritusele ja hiljem neile veebi sellest reportaaž kirjutada. Te võite ette kujutada, kui õnnelik ma olin. Nägin seda kirja koju kõndides ja ausõna mõtlesin, et kallistan kõiki võõraid inimesi, kes mulle tänaval vastu kõnnivad. Nii raske oli sel hetkel tuure tagasi hoida.

Olin korrespondent heategevuslikul Hair Fusion Showl ja ma poleks uskunudki, et tegemist on nii pahvikslöödava showga. Kujutasin ette, et juuksurid värvivad veidi modellide juukseid, kaunistavad ka millegagi, aga tegelikkus oli midagi hoopis suursugusemat. Meetripikkused soengud, detailideni viimistletud riidekollektsioonid, juukseid-riideid-meiki siduv story, hästi valitud muusika ja värvikad showelemendid. Olin küll pilte näinud eelimise aasta showst, aga...

Täna avastasin, et minu lugu on Anne & Stiili kodukal üleval ja sellepärast mõtlesin ka teiega seda jagada. Lugege minu reportaaži SIIT!

See oli kirjeldamatu kogemus, see on täpselt see, mida olen alati teha tahtnud ja ma olen tohutult tänulik, et mulle selline võimalus anti.

Praktikale lähen juulis, pärast seda, kui tulen reisilt tagasi ja ma ei jõua juba enada praktikat ära oodata. Meil on ette nähtud 10 päeva praktikat, aga ilmselt olen praktikal kuni kooli alguseni. Ilmselt sellepärast, et arutasime hetkel lihtsalt, kui kaua ma olla tahaksin ja lõpliku kokkulepet me veel ei teinud. Eks siis ole näha. Mina olen nõus praktikal olema täpselt nii kaua kui võimalik.

Paremal on mu kaunis kursaõde
Pildid Wella Professionals Eesti Facebooki leheküljelt

7 comments:

  1. Sandra sa oled nii vahva!

    Kus sa oma praktikat teed? :)

    ReplyDelete
  2. A&S on mu lemmar ajakiri juba ammust aega, soovin mõnusat praktikat sulle!

    ReplyDelete
  3. Kas ametlik praktika on tõesti ainult 10 päeva? Sellega ju ei õpi suurt midagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tutvumuspraktika. "Õige" praktika on tuleval aastal. :D

      Delete
    2. Aga muidu olen Sinuga nõus. 10 päeva on tõesti vähe. :D Eriti ajakirjas, mis ilmub kuus korra.

      Delete