Sunday, June 16

Hauli-mauli: Laupäevased laadaostud


Nagu eile lubatud, siis täna näitan teile enda laadaoste. Neid pole küll palju, sest käisime rohkem laadamelu nautimas ja ostsin pigem koju muud "laadakraami": põdravorste, soolakurke, sokke ja papsile saunamütsi. Ja emmele ostsin Elizabeth Ardeni 500ml kreemi (aitäh, kes kommentaarid jätsid review postituse juurde, vastan neile homme - täna on jälle olnud kiire päev ja olen vaid hetkeks kodus, et postitus kirjutada ja siis torman jälle minema).

Kuid... minu ainukene soov oli üles leida mu sõbranna Krissu õde Kerli, kes valmistab looduskosmeetikat ja kelle fänn juba pikaajaliselt olen. Maikellukesel on müügis uus mango kehakreem ja jahtisin just täpselt seda! Ja muidugi ostsin veel lisaks tahke shampooni... lihtsalt sellepärast, et mul pole kunagi tahket shampooni olnud. :D Täna katsetasin esimest korda ja kuigi alguses tundus seebitüki hõõrumine vastu juukseid üsna ebameeldiv tegevus, siis tegelikult ei näe protsess üldse nii õudne välja. Igastahes olen nende kahe tootega ülimalt rahul, eriti mango kehakreemiga, mis lõhnab lausa taevalikult.

Ja lõpuks sain endale ühe änksa vene mustriga (või hoopis valgevene) salli, mida nii kaua endale tahtnud olen. Püüdsime Tõnuga hinda alla kaubelda ja pidime pettuma, sest hinnast meile alla ei tehtud. Tekib küsimus, et miks üldse tulla laadale müüma, kui kaubelda ei saa? Miks võetakse inimestelt ära kauplemisrõõm? Pangu siis hind kas või euro kõrgemaks, et inimene saaks vähemalt mõelda, et talle tehti allahindlust. :D Vastuseks meile aga öeldi, et nemad on vaid müüjad ja pole omanikud. Kui nad oleksid mulle kohe esimese asjana seda öelnud, mitte jäigalt hinda raiunud, oleksin ma mõistnud, ära ostnud, minema kõndinud ja ma poleks vaidlemist alustnudki..

Mis teile maarahva laada juures silma jäi ja kas te ei arva, et neid neoone hilpe võiks laatadel lõpuks ometi vähemaks jääda? :D

25 comments:

  1. Ma ostsin ühe kleidi, mis maksis 20.20€. Küsisin, et kas alla saab. Ütles, et neil on lubatud ainult sendid tagant ära võtta. Suht pettumus tõesti. Teeks no euro või kakski alla :/

    ReplyDelete
  2. Olen ka ise üks suur Maikellukese fänn ja minu vaieldamatu lemmik kehakreemide hulgast on vaarika kehakreem. See lõhnab nii imeliselt ja jätab nahale väikese sädeluse, mis paistab eriliselt silma just päikese käes :) Ideaalne kreem suveks ja kindlasti soovitan kunagi ära proovida (kui sa juba ei ole proovinud) :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okei! Mind peletasid kõik need neoonikad eemale, et ei ostnudki sel korral ühtegi hilpu. :D Aga näita kindlasti blogis seda pluusi! ;)

      Delete
  4. Sul on nii ilusad pikad juuksed. Anna ka teistele häid nippe, kuidas nii ilusat hobusesaba teha. Kas sa teed täpselt samamoodi nagu kõik teised, et tõmbad lihtsalt kummi vahelt läbi või on mingid omad nipid? Pikemate juustega on tohutult raske ilusat hobusesaba teha ja kas sul see ajapikku ära ei vaju?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh! Laiskadel päevadel seon juuksed lihtsalt hobusesabasse, aga mulle meeldib kohev hobusesaba ja kui viitsin, siis tupeerin juukseid. :) Ja siis seon juuksed pea alaspidi kinni.

      Vajuma ei kipu siis, kui on hea patsikumm ja hoiab juuksed ilusti üleval. Loodan, et sain abiks olla! :)

      Delete
  5. Ülevalt tehtud pildil mõjud paksuna. teiselt pildilt saab aimu, et oled kenasti sale. sa peaksid vaatama, kuidas sinust pilte tehakse, millisena mõjud. rohkem kriitikameelt, tulevane ajakirjanik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Kuidas assotsiatseeruvad omavahel ajakirjandus ja minu lisakilod? Tegemist pole modellikarjääriga, et peaksin muretsema kas näen piltidel sale välja või mitte.

      Delete
  6. Eelmisele anonüümsele. Ajakirjanduslikul pädevusel pole kehakaaluga vähimatki pistmist. Veelgi enam, Sandrast oleks äärmiselt pealiskaudne, kui ta muretseks sisu asemel selle pärast, kuidas mõnel fotol välja näeb. Sandra on sisukas neiu, kes, ma tõesti loodan, ei lase end õhutada välimuse pärast muretsemisele. Ma ei tea, mis ametit Teie peate, aga kui Teie ametis on oluline, kuidas te fotodel välja näete, siis on mul Teist kahju.

    ReplyDelete
  7. Sandral on tõesti kogemustepagas mida meist paljudel pole, olles ise nii noor. Minu meelest samuti ei pea pöörama tähelepanu ta sellele, et iga pilt mis temast tehakse oleks täiuslik. Täisulikkust pole olemas, kuid tema on sellele väga lähedal :)
    Tema annab edasi oma piltidel positiivsust mis kiirgab temast ning jagab meiega oma teadmisi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merilin, nii ilusad sõnad. Tõesti aitäh! Nii hea on lugeda, et mul on alati toetajad olemas. ♥

      Delete
  8. Psäh, see kehakaalu teema on nii mõttetu!

    Mina tahaks siinkohal Sandrat kiita! Kõik naised ei peagi kondid olema. Ja muide, nii kole on vaadata, kui mingi eriti kõhna tüdruk/naine käib retuusidega. No ei ole ilus vaatepilt. Sandra on super kena noor naine ja ma nii imetlen ja olen seejuures õnnelik, et Sa ei põe sellepärast, et Sa pole just piitspeenike ( loodan, et Sind kuidagi ei solvunud, see kõik on heaga öeldud ). Igatahes, ma loodan, et Sa kaalust alla ei võta, sest Sa oled ilus just sellisena nagu Sa oled! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh... panid mu naeratama! Ma ei solvu, Sa seadsid nii ilusad ja toetavad sõnad ritta.

      Kusjuures Sinu ootus ja lootus on täiesti õiged, sest ma ei põe enam enda kehakaalu pärast. Umbes viis aastat tagasi, kui kaalusin 8kg vähem, ei oleks ma saanud nii öelda. Veider küll mõelda, aga kui ma olin kaheksa kilo kergem, narrisid mu klassivennad mind paksuks. Kui vaatan praegu pilte, kus olin 13-14, siis ma ei saa aru, kuidas ma suutsin mõelda, et olen ülekaaluline. Olin nii kõhn. Ilmselt olin nii tugeva terrori all, et teiste mõtted muutusid minu mõteteks ja ma ei suutnud peeglist näha üht ilusat ning õnnelikku tüdrukut.

      Täna ma tean, et ma tunneksin ennast paremini, kui oleksin natukene kergem ja sellepärast vahepeal enda toitumist ja liikumist kriitilisemalt jälgingi, aga mul on hea meel öelda, et minu jaoks on ilu parameetrid aastatega muutunud ning ei muretse enam nii palju enda välise ilu pärast. :)

      Aga aitäh Sulle veel kord!

      Delete
  9. Täna seda kriitikameelest tabatud kommentaari nähes mõtlesin, et tulen õhtul tagasi ning kirjutan Sulle, Sandra, ühe toetava kommentaari. Nähes, et nii paljud teised lugejad on veel Sulle toetust avaldanud, rõõmustasin südamest! Rõõmustasin, et Sul on hea lugejaskond, kes ei pea vaevaks kirjutada paar rida Sinu kaitseks :) Ja olgugi, et kõik on juba eelnevalt öeldud, tahan ka omalt poolt lisada, et Sinu blogisse kuuluva materjali üle saad ainult Sina otsustada ja mitte keegi teine (eriti veel preili Anonüümne)! Ole ikka sama rõõmus, särasilmne ja positiivne edasi, sest siiralt õnnelik inimene paistab palju rohkem silma kui ebakindluse küüsis vaevlev kõhnake :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle Liina, et tagasi tulid ja et alati nii toetav oled. Sa oled tõeliselt hea inimene! Nii mõnus on olnud Sinuga siin kommentaaride all "tuttavaks saada"! :)

      Delete
  10. No ei saa minagi sõna sekka ütlemata jätta :) Miski lihtsalt kiskus siia, et öelda, et oled ülimalt kena ja armas noor neiu :) Väga super inimene!

    ReplyDelete
  11. Noo..mina hakkasin Sind ja Sinu ilu salamisi fännama juba siis, kui kunagi ammu koolis Tõnu näitas mulle oma telefonis Sinust pilti, ja ütles uhkusega, et näe..see on minu tüdruk! See oli nii armas ja lahe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, nii änksa on seda kuulda... :) Aitäh Sulle, Riina!!

      Delete
  12. Väga vana teema siin all, kuid seda imelist salli vaadates jäin lugema (lootuses et mõni kommentaar tuleb selle kohta kust neid salle veel leida võib, eriti praegusel ajal). PEAN lihtsalt ära mainima, et väga naljakas on rääkida lisakilode puhul ja et selline kommentaar siia tulnud on, kuna olen ilmselt kõik postitused läbi vaadanud ja silma peal hoidnud ja no mitte üheski postitusest ei ole jäänud mulje kui paksust/lisakilodega neiust. Vaid vapustavalt enesekindlast, endaga rahulolevast noorest naisest, mida on lihtsalt suurepärane vaadata! Super kaunis oled :)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, mis armas kommentaar siia õhtusse tulnud on! Aitäh Sulle!

      Tead, kuulsin, et neid salle saab näiteks Balti jaama turult. Kas elad Tallinna lähedalt? :)

      Delete
    2. Täitsa Tallinnas jah, nüüd tuleb sammud vaid balti jaama poole seada :) Buduaari vahendusel õnnestus mul muidugi üks selline sall leida, kuid siidisest materjalist aga mõni korralik paks sall imeilusa mustriga kulub ka ju alati ära. Suur aitäh vihje eest :)

      Delete