Wednesday, June 5

Maikuu lemmarid ♥


Avastasin, et ma ei olegi enda blogis veel ühtegi korda kirjutanud kuu lemmiktoodetest. Kuigi on juba juunikuu algus ja olen veidi hiljaks jäänud, otsustasin tänases postituses siiski enda lemmikud ette näidata. 

NÄGU
Maikuu keskel avastasin enda jaoks mõnusa näohooldusrutiini Garnieri toodetega: kõige esimesena kannan näole rahusava näopiima ja siis eemaldan niiskete beebisalvrätikutega kogu näomeigi. Seejärel eemaldan silmameigi (see on minu absoluutselt lemmik silmameigieemaldaja, tänan kõiki ilublogijaid kes mind selleni juhatasid) ja viimaks kasutan värskendavat toonikut. Selline on minu rutiin ilmselgelt siis, kui kannan meiki.

Ma olen JUBA märganud, et mu nahk tervem ja ilusam ning õhtul magama minnes tunnen ennast ülihästi. Kasutan toonikut täiesti esimest korda, kahetsen, et seda varem teinud ei ole - see tõesti värskendab näonahka, teeb pehmeks ja parandab jumet.


KEHA
Eveline cosmeticsi tselluliidivastane salendav kreem on korduvost ja kuna mul on probleemne nahk, siis mina ilma tselluliidivastase kreemita ei saa. See lubab 60% tselluliidi vähenemist, aga ausalt öeldes ei oska ma öelda, mitme protsendi ulatuses see mind aidanud on. :D Tean vaid,  et kui kasutan seda regulaarselt hommikuti ja õhtuti, siis on tulemust näha juba nädala pärast. Suvisel ajal on just see "slim extreme 3D" minu lemmik (Evelinel on mitmeid salendavaid seerumeid), sest selles on vist münti ja jätab keha mõnusalt jahedaks.

Teiseks lemmikuks on mango naturaalne kehapiim. Leidsin riiulilt testri ja kuna kehapiim on nii värskendava lõhnaga ning muudab keha pehmeks, tahaksin täissuuruses toote lähiajal soetada. Kas kellelgi on see kehapiim või teab, kust seda osta saaks?


JUUKSED
Veidi heledama või pleekinud tulemuse nimel olen korduvalt kasutanud Joico hõbeshampooni ja pigem muudab ta juuksed halliks, kui heledamaks. :D Leidsin vene poest mega odava juustetoonimis palsami ja see palsam peaks blondeeritud triibud tegema plaatinablond. Võin öelda, et see odav toode toimib palju paremini kui Joico oma (ja ei jäta juuksed nii kuivaks ka).

Ja muidugi kuulub lemmikute alla kunagi ammu Adoreboxist saadud Macadamia pähejäetav palsam, mis on lausa nii imeline, et nii, kui juuksed natukenegi kuivad on, haaran selle järele. Ja see ei jäta juuksed rasuseks, mis on veelgi imelisem!


Olen kõik teised harjad unustanud ja kasutan kogu aeg ainult seda Tangle Teezerit. Kusjuures, sain selle päris hea hinnaga Tradehouse'ist. Kui tavaliselt jäävad need harjad 15€ kanti, siis mina sain seitsmega. Pärast kammimist on mu juuksed pehmed (see on nii naljakas, see hari jätab kuidagilt nii mõnusa pehmuse) ja pusavabad. Saan selle harjaga isegi juukseid tupeerida. :D Ja kuigi tundub, et harjased on liiga jäigad, siis tegelikult nad seda pole. Muidugi on suur pluss ka see, et Tangle Teezer on lihtsasti puhastav.


MEIK
Suvised roosad toonid! MIYO "Pink Ballet" ja Evelini "Aqua plantium".

Kui olen tahtnud silmadele natukene sära juurde saada, siis olen laule kandnud Maybelline 24h Color Tattoo "05-Eternal Gold'i" ja suitsusilma tegemisel on abiks olnud pigmenteeritud Teezeri must lauvärv.


KÜÜNED
Otsustasin katsetada Colorama küünelakki ja pean tõdema, et sellest ei ole asjata nii palju räägitud. Mul pole ammu nii kiiresti kuivavat küünelakki olnud. Ja pealegi püsib see päris kaua peal. :)


RAAMAT
Rhonda Byrne "The Secret"... Minu maikuu inspiratsioon!


BLOGIJA
Karismaatiline Triinu Liis enda ilu- ja elustiiliblogiga http://costany.blogspot.com/! Kõik, kes pole tema blogi veel külastanud, siis tehke seda kindlasti. Iga tema postitus tekitab minus nii sooja ja positiivse tunde, et patt oleks jagamata jätta! 


YOUTUBERDAJA
... või pigem peaks ütlema youtuberdajad? Igastahes jah, nad on nii änksad ja naudin väga nende vloge. Eriti meeldib mulle nende WWK seeria, sest nad vastavad paljudele küsimustele nii, nagu mina ja Tõnu seda teeksime. Üldse on neil nii ilus, üksteist austav suhe, et ma tunnen meid nende suhtes ära. Nii hea on vaadata õnnelikke paare ja aru saada, et me pole Tõnuga ainukesed. Ärge valesti aru saage, kindlasti on õnnelikke paare palju, aga vahel mulle tundub, et mulle ja Tõnule heidetakse ette, et saame liiga hästi läbi (ilmselgelt on see kadedus, sest inimestele ei jõua pähe, kuidas me Tõnuga üksteist päevast-päeva pimedatesse kohtadesse ei saada ja suudame omavahel lugupidavalt suhelda ning seada kõike pärast viit aastat!). Noh, jällegi, ma ei muretse nüüd sellepärast, et "oi, me saame Tõnuga nii hästi läbi, ei tea mis meil viga on", pigem ma muretsen nende inimeste pärast, kelle jaoks on see imekspandav. Sest üks suhe peab ju ometigi olema eelkõige lugupidav!?

Kuid jah, nende channel asub siin: https://www.youtube.com/user/AprilJustinTV. Naerukad on garanteeritud, sest nad on lihtsalt nii lõbusad ja armsad koos!


Sellised olid siis minu maikuu lemmikud! Päris põnev oli seda seeriat teha ja eelkõige mõelda, mis mulle tõesti selle kuu juures meeldis. Igastahes, kui teile meeldis ja arvate, et võiksin midagi sellist ka edaspidi teha, siis andke mulle märku "high five" nupule vajutades! ♥ :)

15 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Täiendan oma kommentaari :P Tahtsin lisaks öelda, et väga hea postitus ja neid võiks regulaarselt tulla ning samuti olen sinuga nõus selle suhte teema kohapealt :P

    Bodyfarmi tooteid on võimalik kindlasti soetada Tartu Kaubamaja ilumaailmast, võibolla ka kuskilt mujalt, aga mina olen just kaubamajast ostnud :) Tahtsin ka küsida, et kas ostsid enda Tangle Teezeri mingi kampaania või sooduka ajal, sest praegu on odavaim 14,90€ Tsadehouse'is (sama hind mis Kaubamajaski). Tahaks ka seda imeharja proovida, aga natuke väiksema hinna eest, kui 14,9€ :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, aitäh-aitäh, Liina! :))

      Oo, ma kindlasti vaatan Tartu Kaubamaja ilumaailmast! Ja minu meelest ei olnud allahindlust, st polnu kampaaniat ja mingit märgetki mitte, et allahinnatud toode vms. Kummaline oli veel see, et paki peal oli 8.50€ ja kassas hoopis 7€ millegagi. :D Winwin!

      Tradehousis oli terve riiul Tangle Teezereid täis ja seal oli ka 14.90€ kõige odavam. Siis läksin ühe teise riiuli juurde, kus oli vähem harju ja leidsin palju odavama. Vedas, et sinna ka vaatasin. :D

      Delete
    2. Nii. Hing ei andnud rahu ja käisin ka täna lõpuks Tradehouse'is. Olen ka selle imeharja omanik nüüd! Koju jõudes võtsin ta kohe karbist välja ja asusin juukseid harjama :D Ja tõepoolest on nii, et pusad tulevad märkamatult välja ning peale harjamist on juuksed eriliselt siidised ja siledad! Need 14,90€ harjad olid hetkel otsas, aga seda lihtsam oli mul odavama harja kasuks otsustada!

      Olen oma helesinise 7,60€ maksnud harjaga ülimalt rahul! Olgu ta haip või mitte, aga mina ütlen, et see toode on igal juhul väärt proovimist :)

      Delete
    3. Mina mõtlesin ka alguses, et raudselt haibitakse jälle üle... aga pole pidanud siiamaani pettuma ja nii äge on näha sõbrannade üllatunud nägusid, kui neile seda kummalist kammi näitan. :)

      Delete
  3. kust nii ilus pluus pärit (essal pildil) niiiiiiiiiii tahaks ära röövida sult selle :D ja kust saab soetada seda tsellukreemi ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiiii, ilmselt jääbki üle vaid röövimine, sest sain selle kaltsukast.. :D

      Peaks saama peaaegu igast toidupoest. Selle ostsin vist Selverist. :)

      Delete
  4. Nii mõnus lugemine oli :)
    Ja mul on superhea meel, et sa oled hakanud tihedamalt postitama :)
    Kiikan igal hommikul su blogisse, et näha, kas on midagi uut ja põnevat :)

    Ole sama vahva edasi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Jätsin nüüd ühe päeva vahele, aga see-eest kirjutasin täna ühe pikema postituse, loodan, et meeldib! :)

      Delete
  5. Mõnus postitus :)

    ReplyDelete
  6. Tere Sandra!

    Kui palju see Eveline kreem maksab ja kust seda leida võiks?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heips!

      Peaks saama igast toidupoest... mina ostsin Selverist, aga olen näinud ka Konsumis. :)

      Hind oli vahemikus 4-6€.

      Delete
  7. Jep. Just täna ostsin endale ka selle :) Proovin ära!

    ReplyDelete