Sunday, June 2

OOTD || LHS

Tellisin tükk aega tagasi Mariliisi käest üliänksad cat eye päikeseprillid. Olen selliseid juba kaua aega soovinud ja kui äkitselt tema veebipoes neid müügis nägin, teadsin, et pean need endale saama.

Koostöö Mariliisiga sujus super hästi, sain enda prillid paari päevaga kätte ja armsake üllatas mind ka pisikese kingitusega. Aitäh Sulle!

Kindlasti külastage tema veebipoodi SIIN!

Valikus on kaunid ja omapärased ehted ning rõivad ja kui olen õigesti aru saanud, siis tulevikus on tal plaanis valikut suurendada. Hoidke pilk peal!

Siin on siis minu tänase outfiti pildid, otsustasime Tõnuga teha kino-pühapäeva ja läksime "Great Gatsbyt" vaatama. Soovitan soojalt! Kavatsen endale lähipäevil ka raamatu muretseda ja selle läbi lugeda, sest film tekitas tohutult hea emotsiooni ja olen kuulnud, et raamat pidi veel parem olema. Nagu enamasti. :) Ja pealegi ei meeldi mulle kunagi filmi vaadata nii, et oleksin eelnevalt raamatu läbi lugenud... sest siis hakkan filmi ajal torisema, et miks seda kohta või toda kohta ei näidata. Suht kummaline, tean! Aga praeguseks siis pildid ja homme juba uued jutud.

Lühkarid - Terranova | Top - Vero Moda | Käevõru - kingitus Sandralt | Öökulliga sõrmus - müüü | Päikeseprillid - LHS | Kaelakee - Ebay

8 comments:

  1. Cat eye prillid sobivad sulle suurepäraselt, teevad kadedaks :)

    ReplyDelete
  2. Sandra! Sa näed välja IMELINE!!:)

    ReplyDelete
  3. Vinged prillid. Ja " Great Gatsby" on tõesti hea film. Olin nii vaimustuses, et käisin juba järgmisel päeval raamatukogust läbi. Raamat oli sama hea kui film. Muide suviselt mõnus outfit sul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Mina pean hetkel leppima e-raamatuga, aga nüüd on mul see olemas ja asun varsti huviga lugema! :)

      Delete
  4. Sa näed ikka nii võrratu välja nende prillidega! Vaatasin tema kodulehte ja mulle tundus, et nood Cat Eye prillid, mis seal praegu müügis on, ei ole üldse samad, mis Sinul. Kas on võimalik, et see on mingi uus partii või on tegu ikkagi samade prillidega? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! :)

      Kuule Sul on täiesti õigus, tegemist on täiesti teise partiiga. Ilmselt oli tal neid prille käes vaid üks paar.

      Delete